Digital strategi

Medier er blevet sociale og fællesskaber digitale. Det er i høj grad i den online arena, vi påvirkes, bevæges og naturligvis også bekræftes

Som brand og virksomhed er det et vilkår at kunne operere i digitale miljøer og på sociale medier. Der hvor samtalen allerede er, og hvor et budskab eller en vinkel på en dagsorden kan skabe nye nuancer i debatten.

Nathalie C. Larsen
“Tilstedeværelsen på sociale medier er et direkte spejl af, hvad en virksomhed står for og repræsenterer”
Creative Director

Det rette indhold på den rette kanal

Det er fuldstændig afgørende, at I som brand tilbyder noget relevant og nærværende, og for Guds skyld ikke spilder brugernes tid. Tiden og opmærksomheden, mange bruger på sociale medier, skal tages alvorligt, for forventningerne er høje og attention span er knap. Af den grund er der brug for digitale kompetencer, tilstedeværelse i kommentarsporene og nærvær i indholdet på digitale platforme.

Især hvis du vil se målbar effekt af dine digitale indsatser.

Indgående forståelse for modtagernes drivkræfter og barrierer, deres verdensbillede, adfærd og hverdag er en væsentlig kilde til at udvikle en strategi, plan eller den helt rigtige contentpakke for jer. I vores kampagner arbejder vi taktisk, datafunderet og konceptuelt med at udvikle digitale kreative løsninger, der kan skabe engagement – hvad enten det er på Instagram, LinkedIn eller TikTok.

Vi kender kanalerne og ved, hvor der skal skrues, når indhold skal ud over stepperne og markedsføres til en bestemt målgruppe.

Men først og fremmest lytter vi – til brugerne og til de tendenser, der nogle gange ændrer spillereglerne helt og gør det, der var cool i dag, til cringe i morgen.

Trine Pilgaard Jørgensen
“På sociale medier kan I tilføre jeres brand personlighed og karakter ved at tage målgruppen i hånden”
Head of Digital Strategy & AI

Samarbejde om den digitale varetagelse af jeres brand

Når I arbejder med os, får I en 360 graders partner, der aldrig tænker digitalt indhold som en isoleret ydelse. Vi består af et team med både dygtige taktikere og kreative talenter. Vi er specialister i målrettede kampagner på Facebook. Vi ved, hvordan dit budskab skal se ud på Instagram, og vi kan tænke i X eller i digital interessevaretagelse og thought leader positionering på LinkedIn.

Vi eksperimenterer gerne med udvikling af digitalt indhold i AI-værktøjer for at udfordre os selv og jer, men vi lover jer indblik i de gode promts og åbenhed i processen. Vi designer og bygger også websites, hvis det er jeres behov.

Vi kan bevæge brugere, flytte adfærd og sælge på sociale medier. Vi hjælper jer med at være til stede på en måde, der flytter holdninger, ændrer adfærd og skaber engagerende fællesskaber, der styrker jeres brandposition.