Inspirationsoplæg & workshops

Har I brug for at blive inspireret og tage hul på nye drøftelser om jeres kommunikation, brandposition i markedet, jeres politiske interessevaretagelse eller prioritering af hvilke forretningsaktiviteter eller indsatser, I skal kommunikere om og hvordan?

Så kan en faciliteret workshop for jeres direktion, bestyrelse eller en anden udvalgt gruppe af medarbejdere være et godt sted at starte.

Vi designer skræddersyede oplæg, der gør jer klogere, og inspirerer jer inden for det ønskede emne. Og vi faciliterer ofte, i samme forbindelse, workshops og seminarer, hvor vi tager fat på præcis de udfordringer og opgaver, I står med. Formatet er en god og uformel måde at starte et arbejde op på, men hvor vi samtidigt bliver meget konkrete på eksempelvis scenarier og tilgange til en given udfordring, opgave eller emne, der er vigtig for jeres organisation.

Ofte præsenterer vi inspiration fra jeres marked og konkurrenter i indland og udland, vi ser på megatrends og tendenser, der giver jer nye muligheder, og vi dykker ned i hvordan metoder, indhold, teknologi og kanaler kan benyttes endnu bedre for at nå jeres målsætninger.

Tøv ikke med at ringe, hvis du har brug for at drøfte, om det kunne være en god mulighed for jer.

Eva Svavars
“Kreativiteten og udviklingen inden for kommunikation, markedsføring og interessevaretagelse bliver vildere hele tiden. Det giver de mest modige organisationer rigtig mange muligheder, de ikke havde før, men det stiller samtidigt krav til, at vi løfter blikket og sætter os ind i, hvad der virker”
Group Client Lead & Partner