Play Video

Et lille kig ind i hverdagen på kontoret under Irmahønen på Nørrebro.

Curious er praktikforløbet med mening og muligheder. Det er for læringslystne, åbensindede studerende, der har lyst til at blive en del af et livligt kommunikationsbureau. Vi søger praktikanter to gange om året. Opstart i februar og august.

Vil du i praktik hos os?

Er du dedikeret og samfundsengageret? Har du hjerte og hjerne for kommunikation? Og er du klar til at tage et ambitiøst tigerspring flankeret af et kompetent hold, der sørger for godt humør undervejs? Så siger vi velkommen til Curious.

Curious er praktikforløbet for dig med håb og ambitioner - på dine og samfundets vegne. Det er for dig, der deler vores urokkelige tro på, at Hvert Ord Tæller i en verden propfuld af dem. Og det er for dig, der står og skraber i startboksen for at komme ud. Rigtigt ud. Derud, hvor du i det ene øjeblik er med til at rejse en politisk dagsorden, det næste har en ivrig journalist i røret - og derefter er med til at udvikle en brandstrategi, en ny kampagne eller en stærk grundfortælling.

Curious er for studerende, der er nysgerrige på at rådgive virksomheder og organisationer. For videlystne, der ønsker en alsidig hverdag, hvor man sammen med +45 skarpe, sjove og selskabelige kollegaer lærer noget nyt hver eneste dag. For dig, der stræber efter mere - også selvom du endnu ikke helt ved, hvad det er.

Vi gør os umage

Vi kan lige så godt sige det, som det er: Vores praktikanter er uundværlige. Det er de, fordi unge, udefrakommende talenter altid ser noget, vi ikke selv ser. Fordi de er en fuldstændig integreret del af os og vores arbejde.

Derfor gør vi os umage. Vores skræddersyede og nøje tilrettelagte forløb er skabt til at klæde dig på til livet som juniorkonsulent og give dig det absolut største faglige udbytte.

Vi søger praktikanter

Vi søger praktikanter

Vi søger praktikanter

Vi søger praktikanter

Vi søger praktikanter

Vi søger praktikanter

Vi søger praktikanter

Vi søger praktikanter

Vi søger praktikanter

Vi søger praktikanter

Vi søger praktikanter

Vi lover dig

Ansvar

Alt det ansvar, du kan og vil trække - hverken mere eller mindre.

Tailormade

Et skræddersyet læringsforløb, der passer til netop dig og din faglige profil, med løbende 1:1-møder med din leder – herunder midtvejssamtale halvvejs i forløbet.

Makkerforløb

Indføring i og løbende sparring på alt, hvad 'livet som juniorkonsulent' indebærer.

Masterclasses

Indblik i husets forskellige fagområder, så du hurtigt kan navigere i og arbejde på tværs af kunder og projekter.

Ud af huset

Masser af dage uden for kontoret – fx kundemøder, filmoptagelser, pressearrangementer, politiske møder og andre events.

Værktøjer

Grundig indføring i vores metoder og nye værktøjer til kassen – inden for PR, PA, strategi, AI, kampagner og kreativ konceptudvikling.

Fagteam

Et 'ekstra' team, som du løbende sparrer og videreudvikler med inden for dit primære fagområde.

Holdånd

En kultur, hvor konkurrencementaliteten lever, men aldrig internt – vi løfter sammen, vinder sammen, taber sammen.

Begivenheder

Alt fra politiske saloner og folkemødedebatter til strikkeklub, løbeklub, (indsæt selv-)klub, sommerfester, julefrokoster og planlagte såvel som uplanlagte fredagsbarer.

Højt humør

Sjove og hyggelige kollegaer, der sørger for god stemning hver dag.

Praktisk lir

God frokostordning, kaffe ad lib, frisk arbejdscomputer, knivskarpe kuglepenne og gratis cykeltjek.

Løn

Tilskud til livet som studerende (såfremt dit studie tillader det), fordi Curious er et fuldtidspraktikforløb.

Intro til juniorkonsulentrollen

Mød fagcheferne

Masterclasses

Månedlige makkermøder

Midtvejssamtale

Middag i juniorkonsulentteamet

Morgen- og gå-hjem-møder

Folkemødet

Sociale klubber

Tema-fredagsbarer

Sommerfest & julefrokost

Faglig inspiration

Vi søger

Vi opfordrer alle kvalificerede – uanset alder, køn, seksuel orientering, religion, etnisk baggrund eller handicap – til at søge hos os. Vi leder som udgangspunkt efter praktikanter inden for nedenstående profiler, men er du en kombination eller kan noget helt tredje, hører vi også meget gerne fra dig.

Public affairs

Som PA-praktikant hjælper du organisationer og virksomheder med at varetage deres interesser over for beslutningstagere. Sammen med dit team laver du interessentanalyser, formulerer politiske budskaber og udvikler politiske events og kampagner.

PR & strategisk kommunikation

Som praktikant inden for PR, branding og strategisk kommunikation er du med til at udvikle kommunikationsstrategier, grundfortællinger, kreative koncepter og kampagner - og du arbejder med PR og pressekontakt.

lead-aspire-events
Curious billboard
curiuos still1
curiuos still2_kvadrat

Og hvem er vi?

I Lead tager vi vores métier - ordet - alvorligt. Ordets magt kan flytte menneskers holdninger og ændre deres adfærd. Ord kan starte revolutioner og shitstorms. Ord kan ændre verden.

Derfor insisterer vi på grundighed og ansvarsbevidsthed - altid akkompagneret af en solid portion kreativitet. Vi bruger tid på at stille de rigtige spørgsmål, forholde os kritisk og vende hele molevitten på hovedet. Og vi forlader ikke det kreative rum, før koden er knækket, og den helt rigtige idé er født.

Vi stræber efter at skubbe til vigtige agendaer, påvirke befolkningsadfærd i en positiv retning og mejsle de helt rigtige og afgørende budskaber fast øverst på de dagsordener, der kan ændre vores fælles samfund til det bedre.

Er det også sådan, du har lyst til at bruge dine ord? Så skal du søge hos os.

Søg nu

Vi søger åligt studerende til Curious med opstart i hhv. februar og august, men du er altid velkommen til at søge. Lige nu søger vi praktikanter til efteråret 2024 – se aktuelle stillingsopslag her:

Ansøgning – sådan søger du

Hvis du er interesseret i en af stillingerne, bedes du sende en kortfattet ansøgning og CV til .

Bemærk: Vi benytter blind praktikantrekruttering, og du bedes derfor undlade identitetsmarkører som navn, alder, billede, etnicitet, bopæl/fødeby og modersmål i ansøgning, CV og øvrige dokumenter. Dit navn må gerne fremgå af din mail. 

Vi holder samtaler og ansætter løbende.

Vi har taget springet før dig

Vi er mange, der startede som praktikant og tog turen derfra - til blivende juniorkonsulent, konsulent, rådgiver og chefrådgiver.

Louise Bendixen

Advisor

Rose Olivia Runstedt Klausen

Chief Advisor

Ida Lautrup Nysom

Advisor

Ditte Nebeling Jensen

Advisor

Emil Hummeluhr Dammeyer

Junior Consultant

Isabella Askjær Vaz Amarante

Consultant

Helene Davidsen

Junior Consultant (på orlov)

Catharina Evald

Junior Consultant

Johan Lotz Hald

Junior Consultant

Maria Obel Billeskov

Junior Consultant

Anton Hillbrandt Jacobsen

Consultant