Play Video

Et lille kig ind i hverdagen på kontoret under Irmahønen på Nørrebro.

Curious er praktikforløbet med mening og muligheder. Det er for læringslystne, åbensindede studerende, der har lyst til at blive en del af et livligt kommunikationsbureau. Vi søger praktikanter to gange om året. Opstart i februar og august.

Vil du i praktik hos os?

Er du dedikeret og samfundsengageret? Har du hjerte og hjerne for kommunikation? Og er du klar til at tage et ambitiøst tigerspring flankeret af et kompetent hold, der sørger for godt humør undervejs? Så siger vi velkommen til Curious.

Curious er praktikforløbet for dig med håb og ambitioner - på dine og samfundets vegne. Det er for dig, der deler vores urokkelige tro på, at Hvert Ord Tæller i en verden propfuld af dem. Og det er for dig, der står og skraber i startboksen for at komme ud. Rigtigt ud. Derud, hvor du i det ene øjeblik er med til at rejse en politisk dagsorden, det næste har en ivrig journalist i røret - og derefter er med til at udvikle en brandstrategi, en ny kampagne eller en stærk grundfortælling.

Curious er for studerende, der er nysgerrige på at rådgive virksomheder og organisationer. For videlystne, der ønsker en alsidig hverdag, hvor man sammen med +50 skarpe, sjove og selskabelige kollegaer lærer noget nyt hver eneste dag. For dig, der stræber efter mere - også selvom du endnu ikke helt ved, hvad det er.

Vi gør os umage

Vi kan lige så godt sige det, som det er: Vores praktikanter er uundværlige. Det er de, fordi unge, udefrakommende talenter altid ser noget, vi ikke selv ser. Fordi de er en fuldstændig integreret del af os, og fordi et godt fundament er uvurderligt.

Derfor gør vi os umage. Vores skræddersyede og nøje tilrettelagte forløb er skabt til at klæde dig på til livet som juniorkonsulent og give dig det absolut største faglige udbytte.

Curious*

Curious*

Curious*

Curious*

Curious*

Curious*

Curious*

Curious*

Curious*

Curious*

Curious*

Vi lover dig

Ansvar

Alt det ansvar, du kan og vil trække - hverken mere eller mindre.

Tailormade

Et skræddersyet læringsforløb, der passer til netop dig og din faglige profil.

Makkerforløb

Indføring i og løbende sparring på alt, hvad ’livet som juniorkonsulent’ indebærer.

Masterclasses

Indblik i husets forskellige fagområder, så du hurtigt kan navigere i og arbejde på tværs af kunder og projekter.

Ud af huset

Masser af dage uden for kontoret – fx kundemøder, filmoptagelser, pressearrangementer, politiske møder og andre events.

Værktøjer

Grundig indføring i vores metoder og nye værktøjer til kassen – inden for PR, PA, SoMe, kampagner og kreativ konceptudvikling.

Fagteam

Et ’ekstra’ team, som du løbende sparrer og videreudvikler med inden for dit primære fagområde.

Holdånd

En kultur, hvor konkurrencementaliteten lever, men aldrig internt – vi løfter sammen, vinder sammen, taber sammen.

Begivenheder

Alt fra politiske saloner, folkemødedebatter og Lead Festival til strikkeklub, sommerfester, julefrokoster og planlagte såvel som uplanlagte fredagsbarer.

Højt humør

Sjove og hyggelige kollegaer, der sørger for god stemning hver dag.

Praktisk lir

God frokostordning, kaffe ad lib, frisk arbejdscomputer, knivskarpe kuglepenne og gratis cykeltjek.

Løn

Tilskud til livet som studerende (såfremt dit studie tillader det), fordi Curious er et fuldtidspraktikforløb.

Intro til juniorkonsulentrollen

Mød fagcheferne

Masterclasses

Månedlige makkermøder

Midtvejssamtale

Middag i juniorkonsulentteamet

Lead Festival

Folkemødet

Sociale klubber

Tema-fredagsbarer

Sommerfest & julefrokost

Faglig inspiration

Profiler

Public affairs

Som PA-praktikant hjælper du organisationer og virksomheder med at varetage deres interesser over for beslutningstagere. Sammen med dit team laver du interessentanalyser, formulerer politiske budskaber og udvikler politiske events og kampagner.

Strategisk kommunikation

Som praktikant inden for PR, branding og strategisk kommunikation er du med til at udvikle kommunikationsstrategier, grundfortællinger, kreative koncepter og kampagner - og du arbejder med PR og pressekontakt.

lead-aspire-events
Curious billboard
curiuos still1
curiuos still2_kvadrat

Og hvem er vi?

I Lead tager vi vores métier - ordet - alvorligt. Ordets magt kan flytte menneskers holdninger og ændre deres adfærd. Ord kan starte revolutioner og shitstorms. Ord kan ændre verden.

Derfor insisterer vi på grundighed og ansvarsbevidsthed - altid akkompagneret af en solid portion kreativitet. Vi bruger tid på at stille de rigtige spørgsmål, forholde os kritisk og vende hele molevitten på hovedet. Og vi forlader ikke det kreative rum, før koden er knækket, og den helt rigtige idé er født.

Vi stræber efter at skubbe til vigtige agendaer, påvirke befolkningsadfærd i en positiv retning og mejsle de helt rigtige og afgørende budskaber fast øverst på de dagsordener, der kan ændre vores fælles samfund til det bedre.

Er det også sådan, du har lyst til at bruge dine ord? Så skal du søge hos os.

Sådan søger du

Vi søger kandidater til Curious to gange om året - forår og efterår. Vi søger som udgangspunkt profiler inden for områderne strategisk kommunikation og public affairs.

Ansøgning

Næste ansøgningsrunde starter til marts 2024, men du er altid velkommen til at sende en kortfattet ansøgning og CV til

OBS! Hvis du har praktisk erfaring fra sundhedsområdet, hører vi stadig meget gerne fra dig med henblik på praktik i foråret 2024 og stillingen som public affairs-praktikant – men med hovedfokus på sundhed. Er du interesseret i en studenterstilling inden for samme område, hører vi også gerne fra dig.

Vi har taget springet før dig

Vi er mange, der startede som praktikant og tog turen derfra - til blivende juniorkonsulent, konsulent, rådgiver og chefrådgiver

Louise Bendixen

Advisor

Rose Olivia Runstedt Klausen

Advisor

Ida Lautrup Nysom

Advisor

Ditte Nebeling Jensen

Advisor

Emil Hummeluhr Dammeyer

Junior Consultant (på orlov)

Isabella Askjær Vaz Amarante

Consultant

Helene Davidsen

Junior Consultant

Catharina Evald

Junior Consultant (på orlov)