Ditte Nebeling Jensen

Advisor

Ditte er Advisor i Lead, hvor hun primært arbejder med projektledelse, PR, strategisk kommunikation, kampagner og branding. Hun har øje for detaljer og elsker at se et projekt gå op i en højere enhed fra strategi-niveau til produkt og udførelse. Ditte er ikke mindst en grammatisk og sproglig nørd, som får et kick ud af at sørge for den korrekte tegnsætning.

Ditte har en professionsbachelor fra Kommunikationsuddannelsen på Danmarks Medie- & Journalisthøjskole i København, hvor hun blev færdiguddannet i 2022. Hun har tidligere været praktikant og senere fast skribent hos Sony Music, hvor hun først og fremmest arbejdede med PR og branding af pladeselskabets artister. Tidligere har hun desuden været tilknyttet som journalist på musikmagasinet Bands of Tomorrow og arbejdet som projektleder og med sociale medier i kursusvirksomheden B Group.

I foråret 2021 tilbragte Ditte desuden et halvt år på London College of Communications Public Relations-uddannelse, hvor hun blev klogere på PR i global sammenhæng og ikke mindst fik opbygget en ’decent’ britisk accent.

Ditte har musik i blodet, og hun har udover i arbejdssammenhæng også dyrket sin passion gennem sit tidligere studie i Musikvidenskab og i forskellige bands og kor gennem tiden. Især jazzklaver stjal Dittes hjerte fra en tidlig alder, men i dag knuselsker Ditte også alt fra RnB til postpunk – og du kan være sikker på, at hun altid er opdateret på de helt nye udgivelser inden for dansk popmusik.

Når Ditte ellers skal finde inspiration, tyr hun til lange gåture eller en tur i bølgerne, og tømmer bagefter hovedet med en god podcast i ørerne og strikketøjet i hånden.