Ditte Nebeling Jensen

Advisor

Ditte er Advisor i Lead, hvor hun primært arbejder med projektledelse, strategisk kommunikation, kampagner, PR og branding. Hun har øje for detaljer og besidder en veludviklet struktursans, og så elsker hun at se et projekt gå op i en højere enhed – lige fra strategi-niveau til produkt og udførelse. Ditte er ikke mindst drevet af at skabe de bedste processer for sine projekter, både for sine kollegaer, samarbejdspartnere og modtagerne i den anden ende.

Ditte har en professionsbachelor fra Kommunikationsuddannelsen på Danmarks Medie- & Journalisthøjskole i København, hvor hun blev færdiguddannet i 2022, og har tidligere læst en bachelor i Musikvidenskab på Københavns Universet.

Ditte har tidligere været praktikant og senere fast skribent hos Sony Music, hvor hun først og fremmest arbejdede med PR og branding af pladeselskabets artister. Tidligere har hun desuden været tilknyttet som journalist på musikmagasinet Bands of Tomorrow og arbejdet som projektleder og med sociale medier i kursusvirksomheden B Group.

Som en del af sit kommunikationsstudie, tilbragte Ditte desuden et halvt år på London College of Communications Public Relations-uddannelse, hvor hun blev klogere på PR i global sammenhæng og ikke mindst fik opbygget en “decent” britisk accent.

Når Ditte ikke er hos Lead Agency, dyrker hun sin kærlighed til musik gennem klaverspil og korsang, løber lange ture eller tømmer hovedet med en god podcast i ørerne og strikketøjet i hånden.