Emil Hummeluhr Dammeyer

Junior Consultant

Emil er Junior Consultant i Lead Agency, og arbejder primært med opgaver indenfor strategisk kommunikation, PR og branding. Emil studerer cand.merc.(kom.) på CBS, der beskæftiger sig med kommunikation i et organisatorisk og forretningsmæssigt perspektiv i en global kontekst.

Før Emil blev ansat i Lead, arbejdede han som Digital Assistent i ejendomsbranchens erhvervsorganisation, EjendomDanmark, med ansvar for bl.a. interne/eksterne systemer, sociale medier og hjemmeside. Arbejdsopgaverne i kommunikationsafdelingen spændte bredt, og ud over en masse tekstforfatning, fik han værdifuld erfaring med pressearbejde i samarbejde med den politiske afdeling.

Emil har en forkærlighed for mad – både selv at lave den, men endnu mere at spise den ude. Af den grund dyrker Emil også diverse sportsgrene, hvorfor du snildt kan møde ham på en løbetur, en fodbold- eller tennisbane. Emil er på hjemmebane, hvis snakken falder på skiløb, og han vil meget gerne fortælle om den gang, han var skiinstruktør i det nordlige Japan.