Isabella Askjær Vaz Amarante

Consultant

Isabella er Consultant i Lead Agency, hvor hun især arbejder med PR og projekter inden for strategisk kommunikation, kampagner og branding. Hun elsker at befinde sig i spændingsfeltet mellem det strategiske og det eksekverende niveau, og se et projekt vokse fra idé til visuelle produkter. Isabella lægger mærke til detaljen i det meste – fra retoriske finurligheder i en kampagnefilm til Art Deco-referencen i et nyt logo. Isabella læser på 7. semester af Kommunikationsuddannelsen på Danmarks Medie- & Journalisthøjskole.

Hun har tidligere arbejdet to år i kommunikationsafdelingen på Røde Kors’ landskontor, hvor hun har været med ombord på store, nationale PR- og kampagneindsatser. Som skribent på en lang række pressetekster, grundfortællinger, artikler og SoMe-indhold, har Isabella mange kilometer i fingrene. Foruden det har hun været projektleder på en stribe af indholdsproduktioner, og hun er derfor vant til at have mange bolde i luften.

Du kan være heldig at finde Isabella med en podcast i ørene, når hun frekventerer DSB’s stillekupéer på sin vej til hjemstavnen, Aarhus. Det kan også ske, at du spotter hende i selskab med gode venner rundt i København. Eller på hendes lille altan med en kop kaffe og en god bog. Alt fra fantasty til feministiske førstehjælpsbøger ryger ned med stor fornøjelse, og hun er altid god for en anmeldelse af nye DR-programmer og madtrends på Instagram.