Louise Bendixen

Advisor

Louise er rådgiver og projektleder i Lead Agency og har gennem flere års drift af adskillige og forskelligartede projekter opbygget en bred kommunikationsfaglig profil, om end med overvægt af PR-ekspertise. Derudover er hun talentchef og bl.a. ansvarlig for rekruttering og ledelse af Leads praktikanter.

Hun er som kommunikationsrådgiver særligt optaget af – på bedste vis, ned til ordvalg og tegnsætning – at hjælpe dér, hvor vi sammen kan skubbe samfundet i en positiv retning. Det gælder, hvad end vi taler via PR, kampagnearbejde, kommunikationsstrategier eller stærke grundfortællinger.

Som projektleder er Louise struktureret, procesorienteret og ikke mindst detaljefokuseret. Hun har et iskoldt overblik, der forbyder tabte bolde og slupne tråde – men hun er også opmærksom på kommaets placering, indholdsstykkets klarhed og briefens side 11, linje 3. Det kommer til sin ret, når hun afvikler store pressearrangementer og red carpets – og driver alt fra landsdækkende kampagner til kunders eksterne pressekontorer.

Louise er uddannet i Kommunikation fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har i den forbindelse læst et halvt års retorik og kreativ skrivning på Queensland University of Technology i Australien. Før hun kom til Lead, var hun en del af kommunikationsteamet hos et århusiansk uddannelsesinstitut for psykoterapeuter og arbejdede sideløbende som ghostwriter for Muusmann Forlag og som fast skribent for en offentligt kendt psykolog.

Louise har løst opgaver og drevet projekter for bl.a. Netflix, One\Third, Microsoft, EY og Uddannelsesnævnet.

Som stolt Esbjergenser lægger Louise trykket på “o” i “onsdag” og kan på ingen måde forholde sig til anden type sushi end all-you-can-eat. Hun er tidligere skøjteløber/balletdanser og bliver inspireret af sjælerørende serier og dygtige, udtryksfulde skribenter af enhver art. Ny tilføjelse: I 2023 gik hun en Little Mammut på 55 km. Puha.