Helene Davidsen

Junior Consultant (på orlov)

Som juniorkonsulent hos Lead Agency arbejder Helene hovedsageligt med Public Affairs indenfor sundhedsområdet. Helene er drevet af en stor interesse for sundhedspolitik og for, hvordan man rejser debat og skaber opmærksomhed om sundhedspolitiske emner. Interessen får afløb på uddannelsen i folkesundhedsvidenskab, hvor hun er i gang med sin at læse sin kandidat. Her har hun opnået et dybtgående kendskab til sundhedsvæsenet gennem et bredt og tværfagligt fokus og haft mulighed for at dykke ned i spændende sundhedspolitiske og -økonomiske problemstillinger.

Helene har tidligere været ansat hos Statens Serum Institut i en afdeling, som spillede en central rolle i beredskabet mod covid-19. Her fik hun indsigt i samarbejdet med departementet, andre offentlige myndigheder samt offentlige og private samarbejdspartnere på sundhedsområdet.

Når Helene ikke er på kontoret, brænder hun energien af til boksetræning eller til den ugentlige tenniskamp med sin far. Hun er glad for at afprøve forskellige verdenskøkkener på restauranter eller i sit eget køkken i lejligheden på Vesterbro, hvor hun kan tilbringe timevis. I øjeblikket er det ved at øve sig på at lave hjemmelavet ravioli på sin elskede, nye pastamaskine.