Kom med Lead Agency til Danmarks demokratifest i Allinge

Lead Agency har været med på Folkemødet fra første år. Vi holder til på Slægtsgården i Østergade, hvor vi og vores kunder, venner og samarbejdspartnere har glæde af lokalt og fantastisk værtskab i Slægtsgårdens gamle have med stokroser og bindingsværk.

Selvom Folkemødet kan forekomme stort og uoverskueligt, er det samtidigt et sted, hvor vi kan komme helt tæt på hinanden og blive klogere. Samfundsengagerede i alle aldre og alle steder fra kan møde ministre, folketingsmedlemmer, lokalpolitikere, interesseorganisationer, virksomheder og debattører – og de kan tale sammen om de emner, der optager dem, og som de ønsker at påvirke udviklingen indenfor

Marianne Hjaltelin
“På Folkemødet kommer vi helt tæt på demokratiet”
CEO & Partner

Skal du på Folkemødet?

Vi har mange års erfaring med at arrangere events og arrangementer af alle slags på Folkemødet – lige fra frokoster og fester til skarpe paneldebatter, faglige events, koncerter, pop-up-happenings og sportsevents – og på baggrund af den rådgiver vi om, hvordan I bedst sikrer en tilstedeværelse i Allinge, der matcher jeres målsætninger og ressourcer.

Vi deler ud af vores erfaring, og hjælper med at planlægge alt fra kreative eventkoncepter til public affairs indsatser, der matcher jeres strategi og giver de ønskede resultater.