Lead ydelser

Folkemødet

Vi elsker Folkemødet. Udlændinge, der har besøgt Folkemødet, fortæller os, hvor unikt det er for et land, er være i stand til at holde en fredelig politisk festival, hvor samfundsengagerede mennesker kan mødes og diskutere politik på tværs af partipolitiske og ideologiske skel.
De har ret – og det skal vi værne om.
 

Selvom Folkemødet kan forekomme stort og uoverskueligt, er det samtidigt et sted, hvor vi kan komme helt tæt på hinanden og blive klogere. Ministre, folketingsmedlemmer, lokalpolitikere, interesseorganisationer, virksomheder, debattører, studerende, pensionister og andre nysgerrige mennesker finder sammen og taler sammen. Stemningen kan ikke beskrives – den skal opleves. 

MEN – en ting er oplevelsen. Noget andet er dit mål med at være til stede som organisation eller forretning. Med 100.000 gæster og flere tusinde arrangementer er det vigtigere end nogensinde, at du meget nøje overvejer, hvordan du er til stede. Med erfaring helt fra det første Folkemøde i 2011 vil vi i Lead Agency gerne tilbyde at hjælpe dig med at få størst muligt udbytte af din tilstedeværelse. 

Forventningen til Folkemødet 2022 er, at det efter to år med hhv. aflysning og en meget lille udgave, er tilbage, som vi kender det før Corona. Så i dagene 16.-19. Juni forventes igen op mod 100.000 at være sdamlet i Allinge. 

Det betyder, at vi efter to års Corona-pause igen kan byde velkommen i MeningsMinisteriet, Lead Agencys egen scene, med den centrale placering på havnen ved siden af DR. 

Meningsministeriet

MeningsMinisteriet har været med fra starten i 2011. Hvis teltdugen kunne tale, ville den fortælle om utallige debatter, hvor der er leveret ny viden, blevet diskuteret, grint og ikke mindst skabt nye mulige løsninger på alverdens problemstillinger. Alt sammen efter forudgående grundigt tilrettelagte arrangementer afviklet med professionelle ordstyrere. 

Sådan bliver det også i 2022, men vi udvikler hele tiden på formaterne. Blandt mulighederne er både kortere og længere timeslots end de typiske 60 minutter. Du kan booke et slot nu – og du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere. 

Events på folkemødet 

Vi hjælper også med at arrangere events, frokoster, middage– både inden- og udendørs rundt omkring i Allinge. Vi kan udvikle ide til et konkret arrangement sammen med jer. 

folkemoedet

Folkemødet

På Folkemødet kommer vi helt tæt på demokratiet

Marianne Hjaltelin, CEO

Alle ydelser