Eva

Kontakt Eva
+45 28 83 20 43
eva@leadagency.dk

Eva Svavars

Partner

Eva er specialiseret i kommunikations- og brandstrategier, samt udvikling af kreative koncepter og nytænkende metoder til, hvordan budskaber og dagsordener får et liv, der resonerer hos målgrupperne og i sidste ende flytter bjerge. Når Eva er på en opgave, handler det sjældent kun om kommunikation, da hun oftest rådgiver i krydsfeltet, hvor forretningsstrategi møder kommunikation. Evas kunder er kendetegnet ved, at de, ligesom hende, er optaget af at skabe en positiv forandring i det samfund, vi er en del af.

Eva er en del af LEAD’s direktion, hvor hun har ansvar for udvikling, strategi og positionering.

Eva har en fortid som teamleder for turisme og nation branding i Erhvervsministeriet, og hun har arbejdet i Venstres sekretariat for kommunikation og politik på Christiansborg. Eva er cand.soc. i politisk kommunikation og ledelse fra CBS, BA i samfundsvidenskab og EU-studier fra RUC og har desuden taget MBA-kurser på University of Washington. For nyligt har hun taget et ledelseskursus på Harvard Business School.

Eva har bl.a. løst opgaver for Nordisk Ministerråd, KIRKBI, EKF Danmarks Eksportkredit, Copenhagen Infrastructure Partners, PensionDanmark og Skatteministeriet.

Eva starter dagen med solhilsner og Børsen. Derudover finder hun inspiration i skønlitteratur og poesi, hun får energi af at synge og spille ukulele og så er hun bestyrelsesforkvinde i interesseorganisationen Kvindeøkonomien, som arbejder for økonomisk ligestilling.