Eva Svavars

Group Client Lead & Partner

Eva er specialiseret i corporate branding og strategisk kommunikation for virksomheder og organisationer, for hvem målrettet resultatskabelse er i fokus og hvor samfundsudvikling og politiske dagsordener ofte spiller en rolle. Hun hjælper med at udvikle kommunikationsstrategier og brandpositioner, der indkapsler virksomhedens formål, historie, ekspertise, værdiskabelse og ambitioner i markedet. Og endeligt er Eva med, når strategi bliver til virkelighed og resultater i form af diverse produktioner og kommunikation på tværs af platforme.

Evas arbejde er kendetegnet ved, at hun insisterer på, at kreativitet, inspiration i overflod, datadrevne indsigter, AI-muligheder og konceptuel udvikling altid skal gennemsyre teamets arbejde og løsninger på en opgave. Vi kan kun skabe værdifuld forandring, når vi virkelig forstår kundens forretning og drømme om fremtiden.

Eva er sine kunders betroede, strategiske rådgiver og hun har det overordnede ansvar for kvalitet og leverancer på hendes kunders projekter. Som en del af Lead Agency’s daglige ledelse, har Eva ansvar for Lead’s egen branding og positionering.

Før Eva blev konsulent i 2013 arbejdede hun med nation branding i Erhvervsministeriets departement (2008-2013). Og i årene før i Venstres sekretariat på Christiansborg. Eva er cand.soc. i politisk kommunikation og ledelse fra CBS, BA i samfundsvidenskab og EU-studier fra RUC og har desuden taget MBA-kurser på University of Washington. Hun har gennemført kurset “Managing Professional Service Firms” på Harvard Business School (2017) og taget CBS og Børsens bestyrelsesuddannelse (2021).

Eva har bl.a. løst opgaver for Nordisk Ministerråd, KIRKBI, Børns Vilkår, Visa, Danske Bank, LEGO Group, Copenhagen Infrastructure Partners og Læger Uden Grænser.

Eva starter dagen med solhilsner og Børsen. I sin fritid læser hun en masse bøger, øver sig i at meditere og spille musik og sidder i bestyrelsen på hhv. spillestedet Gimle, formidlings- og kulturorganisationen Poesiens Hus og diversitets- og mentororganisationen The Soulfuls.