Anita Baun Hørdum

Group Client Lead & Partner

Anita rådgiver særligt inden for kampagner, kommunikationsstrategi og branding. Hun har mange års erfaring med kampagneledelse, strategi- og konceptudvikling på informationskampagner samt holdnings- og adfærdskampagner. Anita motiveres af at sætte dagsordener og skabe samtaler om sager, der sætter et positivt aftryk på vores samfund.

Anita er også ansvarlig for HR i Lead Agency og er derfor altid interesseret i at drikke kaffe eller te med dygtige kommunikationstalenter – både med dig der har arbejdet flere år i branchen og dig, der skal til at starte din karriere.

Anita har en BA i teologi og en kandidat i mellemøststudier fra hhv. Aarhus Universitet og Syddansk Universitet. Før Anita blev ansat i Lead, var hun konsulent og projektleder i reklamebureauet Public (2008-2014).

Anita har bl.a. løst opgaver for Ligestillingsafdelingen, Ældre Sagen, Kulturministeriet, TrygFonden, Uddannelses- og Forskningsministeriet, Tuborgfondet, Sampension, Uddannelsesnævnet og Industriens Uddannelser.

Anita har lavet feltarbejde om kristne palæstinensere i Israel og de palæstinensiske områder i samarbejde med en dygtig journalist. Det spørgsmål, hun har svaret på flest gange, er: Hvordan er en med din baggrund havnet i Lead? Måske var det netop i felten i Mellemøsten, at interessen for kommunikation og vigtige dagsordener blev født…

Anita sidder i bestyrelsen i Investeringsforeningen Maj Invest samt i bestyrelsen for Reden København, Reden International og KFUKs sociale arbejdes Krisecenter.