Hvis kreativitet, nysgerrighed og samfundsengagement flyder i dit blod, så siger vi velkommen hjem hos Lead Agency. Vi søger praktikanter - vil du med på holdet?

Tænder du på at skabe dialog, der sætter aftryk, udvikle koncepter, strategier og kreativt indhold? Så skal du være en del af Lead Agency. Vi er et kommunikationsbureau med 45 nysgerrige, skarpe og selskabelige kolleger i hjertet af Nørrebro.

Vi søger praktikanter til perioden 1. august 2024 – 31. januar 2025

Din nye hverdag

Vores tilgang
Som vores nye praktikant inden for PR, branding og strategisk kommunikation vil dit arbejde handle om at engagere målgrupper og skabe forandring gennem kommunikation – for hos Lead Agency insisterer vi på, at ord skal bruges til at skabe en positiv samfundsforandring. Men det kræver, at ordene bruges med omhyggelighed, med omtanke og med respekt. Og netop dét hjælper vi (snart inklusive dig?) vores kunder med.

Dine arbejdsopgaver
Som praktikant hos os kommer du til at arbejde med PR og pressekontakt og være med til at udføre analyse- og indsigtsarbejde og udvikle kommunikationsstrategier, grundfortællinger, kreative koncepter og kampagner. Når det gælder de store kampagner, spiller det kreative og digitale ofte en nøglerolle – og derfor kommer du også til at få indblik i digitale strategier, annoncering, opbygning af communities og udvikling af kreativt indhold til sociale medier.

Altid i samarbejde
Du vil arbejde tæt sammen med husets specialister (dine kollegaer) og løse opgaver tilsvarende deres, men på det niveau, der passer til dig. På hvert projekt arbejder vi som team mod et fælles mål, og her løfter du – ligesom alle andre – de opgaver, du kan og har mod på. Og intet arbejde havner i skuffen.

Vores métier
Der er ord og skriftlig formidling i alt, hvad vi laver, så du kommer stensikkert til at svinge din skarpe pen i mange forskellige sammenhænge. Det være i pressemeddelelser, skriftlige pitches til journalister og oversættelser, men også i kundemails, researchopgaver, præsentationer og tilbud, copies til SoMe-indhold og meget mere.

Ud af huset
Vi bor lige ved Dronning Louises Bro på Nørrebro, men i løbet af din praktik vil du med stor sandsynlighed tage del i kundemøder, pressearrangementer, filmoptagelser og andre ud-af-huset-ekspeditioner.

Et tværfagligt forløb
Som praktikant hos os kommer du til at arbejde på tværs og løse opgaver inden for alle husets store fagområder, men du vil også blive tilkoblet et fagteam inden for PR eller strategi & branding alt efter din profil.

Sparring og holdånd
Vi søger altid mere end én praktikant til Curious. Det betyder, at du bliver en del af et hold praktikanter, som du starter sammen med. I lærer sammen, udvikler jer sammen og sparrer med hinanden i det daglige, men det er ikke hinanden, I arbejder mest sammen med – tværtimod. Vi har nemlig brug for at fordele vores dygtige praktikanter på husets mange projekter.

 

Lidt om dig

Vi forestiller os, at du er i gang med en videregående uddannelse inden for journalistik, kommunikation, kreativ formidling eller lignende, har lyst til at arbejde sammen med mange forskellige mennesker og føler dig hjemme på en arbejdsplads med skarpe hjerner og et uformelt miljø.

Det er en forudsætning, at du kan formulere dig på skrift, har gode engelskkundskaber, og at du kan være i praktik hos os i alle seks måneder.

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion, etnisk baggrund eller handicap til at søge hos os.

Det praktiske

Praktikperioden er med opstart 1. august 2024, arbejdstiden udgør 37 timer/ugen, og praktikstillingen er lønnet.

 

Ansøgning

Hvis du er interesseret i stillingen som praktikant inden for PR, branding og strategisk kommunikation, bedes du sende en kortfattet ansøgning og CV til .

Bemærk: Vi benytter blind praktikantrekruttering, og du bedes derfor undlade identitetsmarkører som navn, alder, billede, etnicitet, bopæl/fødeby og modersmål i ansøgning, CV og øvrige dokumenter. Dit navn skal fremgå af din mail.

Vi holder samtaler og ansætter løbende.

Cases - eksempler på, hvad du kan komme til at arbejde med