PR lancering

Podimo

Opgaven

Visionen bag Podimo er at være podcastens foretrukne hjemmebane. Både for dem, der lytter med, og for dem, der leverer indholdet. Derfor er Podimo godt i gang med at skabe et nyt og super brugervenligt økosystem for podcasts og podcastere. Og alle kan være med.

Podimo bruger Lead Agency som fast PR- og kommunikationsbureau i Danmark. Vi er derfor med til at skabe god presseomtale på alt det indhold, der findes på podcast-platformen. Sideløbende er opgaven også at få positioneret Podimo, og folkene bag, som den innovative aktør, som Podimo er på et hastigt voksende og foranderligt marked.

Løsningen

I tæt dialog med Podimo sikrer vi, at der kommer positiv omtale af de mange podcast-værter og deres eksklusive indhold, som kun kan lyttes til på Podimo. Vi hjælper med at få indholdet anmeldt, og vi hjælper med at få placeret de mange værter i eksklusive interview bredt fordelt i medielandskabet (print, online, tv og radio). Når der er relevant statistik og nyheder om virksomheden og folkene bag, så sikrer vi også, at tal og nyheder rammer de aktuelle redaktionelle medie, så alle kan følge med i, hvor Podimo som virksomhed er på vej hen – og hvorfor.

Resultatet

139

presseklip i den første uge efter lanceringen (print, online, tv og radio).

Public Relations

Sammen med Podimo har vi siden lanceringen i september 2019 sikret en solid dækning af både indhold, værter og virksomhed.

Branding bureau København

Etablering af et nyt brand på det danske mediemarked.