Hvis nysgerrighed, politisk tæft og samfundsengagement flyder i dit blod, så siger vi velkommen hjem hos Lead Agency. Vi søger praktikanter - vil du med på holdet? 

Tænder du på at nørde samfundstendenser og dialog på tværs af forskellige interesser - og drømmer du om at skubbe til politiske dagsordener? Så skal du være en del af Lead Agency. Vi er et kommunikationsbureau med 45 nysgerrige, skarpe og selskabelige kolleger i hjertet af Nørrebro.

Vi søger praktikanter til perioden 1. august 2024 – 31. januar 2025

Din nye hverdag

Vores tilgang
Som vores nye public affairs-praktikant vil dit arbejde handle om at skabe forandring gennem politisk dialog, strategisk kommunikation og brede alliancer. For hos Lead Agency insisterer vi på, at ord skal bruges til at skabe en positiv samfundsforandring. Men det kræver, at ord bruges med omhyggelighed, med omtanke og med respekt. Og netop dét hjælper vi (snart inklusive dig?) vores kunder med.

Arbejdsområder
Som vores nye public affairs-praktikant kommer du til at hjælpe virksomheder og organisationer med interessevaretagelse over for beslutningstagere og øvrige samfundsaktører. Du kommer til at bidrage med din analytiske sans, dit blik for samfundstendenser og viden om, hvordan beslutninger træffes. Og du kommer til at bruge dit kendskab til politik og samfundsforhold til at bygge alliancer, sætte dagsordener og finde de fællesnævnere, der gør kundernes budskaber relevante i en bredere politisk kontekst. Sammen med resten af husets public affairs- og kommunikationsfolk kan du blandt andet komme til at lave interessentanalyser og udvikle politiske events og dagsordensættende kampagner – og du behøver ikke at kunne det hele i forvejen.

Indblik i det politiske maskinrum
Du vil opleve maskinrummet på Christiansborg, stifte bekendtskab med nogle af de største interesseorganisationer og få et indblik i, hvordan dansk politik fungerer i praksis. Vi beskæftiger os rigtig meget med sundhed i PA-sammenhæng, så hvis du har erfaring med eller interesse i sundhedsområdet, er det en fordel.

Altid i samarbejde
Du vil arbejde tæt sammen med husets specialister (dine kollegaer) og løse opgaver tilsvarende deres, men på det niveau, der passer til dig. På hvert projekt arbejder vi som team mod et fælles mål, og her løfter du – ligesom alle andre – de opgaver, du kan og har mod på. Og intet arbejde havner i skuffen.

Vores métier
Der er ord og skriftlig formidling i alt, hvad vi laver, så du kommer stensikkert til at svinge pennen i forskellige sammenhænge. Det kan være i analyser, researchopgaver, issues management, udviklingen af policy papers, formuleringen af politiske budskaber og oversættelser, men også i præsentationer og tilbud, kundemails og meget mere.

Ud af huset
Vi bor lige ved Dronning Louises Bro på Nørrebro, men i løbet af din praktik vil du med stor sandsynlighed tage del i kundemøder, rundbordsmøder, topmøder og større politiske events, filmoptagelser og andre ud-af-huset-ekspeditioner.

Et tværfagligt forløb
Du vil blive tilkoblet vores strategiteam, som du løbende sparrer og udvikler sammen med – men som praktikant hos os kommer du til at arbejde på tværs og i løbet af dit praktikforløb løse opgaver inden for alle husets store fagområder. Det betyder, at du også kommer i berøring med PR og strategisk kommunikation, der i øvrigt ofte er en del af vores arbejde med public affairs. Vi er jo … et kommunikationshus.

Sparring og holdånd
Vi søger altid mere end én praktikant til Curious. Det betyder, at du bliver en del af et hold praktikanter, som du starter sammen med. I lærer sammen, udvikler jer sammen og sparrer med hinanden i det daglige, men det er ikke hinanden, I arbejder mest sammen med – tværtimod. Vi har nemlig brug for at fordele vores dygtige praktikanter på husets mange projekter.

Lidt om dig

Vi forestiller os, at du er i gang med en videregående uddannelse i statskundskab, folkesundhedsvidenskab eller noget tredje samfundsvidenskabeligt, har lyst til at arbejde sammen med mange forskellige mennesker og føler dig hjemme på en arbejdsplads med skarpe hjerner og et uformelt miljø.

Det er en forudsætning, at du kan formulere dig på skrift, har gode engelskkundskaber, interesserer dig for politik, og at du kan være i praktik hos os i alle seks måneder.

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion, etnisk baggrund eller handicap til at søge hos os.

Det praktiske

Praktikperioden er med opstart 1. august 2024, arbejdstiden udgør 37 timer/ugen, og praktikstillingen er lønnet.

 

Ansøgning

Hvis du er interesseret i stillingen som praktikant inden for public affairs, bedes du sende en kortfattet ansøgning og CV til .

Bemærk: Vi benytter blind praktikantrekruttering, og du bedes derfor undlade identitetsmarkører som navn, alder, billede, etnicitet, bopæl/fødeby og modersmål i ansøgning, CV og øvrige dokumenter. Dit navn skal fremgå af din mail.

Vi holder samtaler og ansætter løbende.

Cases - eksempler på, hvad du kan komme til at arbejde med