Den 1. september starter Marianne Hjaltelin som LEADs nye CEO og medejer. Søren Kaster forsætter som rådgiver på udvalgte kunder og opgaver, herunder Folkemødet 2023. 

Vi har arbejdet hen imod at finde den helt rigtige arvtager for Søren Kaster, der har ønsket at stoppe som CEO her i 2022. Det er nu lykkes. Marianne Hjaltelin overtager et LEAD i topform, som gennem en årrække har skabt kontinuerlig fremgang på både top- og bundlinje (LEAD Årsrapport 2021), og hun er på alle leder og kanter den perfekte arvtager til rollen som vores nye CEO.

Ud over at komme med solid erfaring fra bureaubranchen, og med masser af ambitiøse tanker om, hvordan LEAD kan videreudvikles, så er Marianne også den rigtige leder til at løfte organisationen, partnergruppen og medarbejderne til nye højder over de kommende år. Og vigtigst af alt så matcher Mariannes værdier perfekt til LEADs.

Marianne Hjaltelin, der i en årrække bestred forskellige ledelsesposter i Hjaltelin Stahl og Accenture Interactive, og som senest kommer fra en stilling som Managing Director for Acceleration Nordic, ser frem til at blive en del af holdet. Marianne har fulgt LEAD gennem mange år, og det er med stor glæde, at hun sagde ja til jobbet - ikke mindst pga. LEADs tilgang til samfundsansvar som en forretningsintegreret måde at være i verden på.

Kaster starter nyt kapitel   

Selvom vores direktørskifte er nøje planlagt, så er det også med vemod, at vi siger farvel til Søren Kaster som vores CEO gennem syv år. Heldigvis fortsætter Søren hen over efteråret som wingman for Marianne i overdragelsen af CEO-rollen.

Søren vil også fortsat være tilknyttet som rådgiver på udvalgte opgaver – herunder Folkemødet 2023. Men der skal også være tid til et 3. kapitel efter mere end 40 år i medie- og kommunikationsbranchen. Hvad næste kapitel indebærer for Søren, ja det glæder vi os alle til at høre mere om.

DOWNLOAD PRESSEMEDDELELSEN

DOWNLOAD PRESSEFOTOS