Henrik Brun

Advisor

Henrik er en af bureauets journalister, historiesnedkere og fortællere. Skal der produceres et podcast-manus, skrives en nyheds- eller baggrundshistorie eller vinkles og lines op til et tv-interview er Henrik en af dem, der står klar. Han er med på de fleste genrer og pr-discipliner og i øvrigt også på planlægning og udrulning af mediestrategier og meget andet.

Henrik er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har desuden en Masters in European Journalism. Han har 25 års erfaring fra medieverdenen, blandt andet som reporter på Information og udlandsredaktør på Kristeligt Dagblad, og også fra diverse ngo’er, senest Amnesty International. Han har modtaget EU-Kommissionens Lorenzo Natali Prize for journalistik om menneskerettigheder, demokrati og udvikling og har været nomineret til den danske Cavling-pris. Henrik har også brugt sine evner som skriverkarl til at begå i alt seks krimier/spændingsromaner, der alle foregår i dagens Europa.

Henrik elsker nattog og håber, at planerne om at få flere til at rulle på det europæiske kontinent snart materialiser sig. Han bruger de fleste weekender på at køre sine to døtre rundt til tennisturneringer i det ganske land. Hans egen forhånd, der engang var god, bliver nedprioriteret på den konto. Derudover går Henrik rundt og håber i det stille, at bandet R.E.M. genopstår – især hvis de tager deres ældste numre med på en Europa-turne.