Barbara Saitta Bregendal

Group Client Lead & Partner

Barbara rådgiver i strategisk kommunikation i form af bl.a. interne kommunikationsstrategier og eksterne positioneringsindsatser. Hun beskæftiger sig særligt med dagsordener inden for sundhed, bæredygtighed og teknologi. Kundekredsen tæller store internationale virksomheder og organisationer, der alle ønsker at gøre en forskel for det samfund de er en del af og som ønsker en endnu dybere forståelse for det politiske og mediemæssige landskab, de opererer i. Samtidig er Barbara ansvarlig for at udvikle og implementere LEADs egen bæredygtighedspolitik, der skal sikre at LEAD reducerer sin egen negative klimapåvirkning, så meget som overhovedet muligt.

Barbara har tidligere arbejdet som embedskvinde i Transportministeriets departement (og nåede at lære fire ministre at kende på lige så mange år) og har i øvrigt arbejdet i A.P. Møller Mærsk. Barbara er cand.ling.merc fra CBS.

Barbara har bl.a. løst opgaver for Microsoft, Roche, Merck, Arla og KPMG.

Barbara har for nylig (og to årtier efter alle andre) fundet glæden ved yoga. Samtidig har hun svært ved at komme gennem dagen uden musik til arbejdet og her er playlisten en skønsom blanding af The Doors og Kendrick Lamar.