Amalie Gaardbo

Group Client Lead & Partner

Amalie er specialiseret i kommunikations- og positioneringsstrategier samt interessenthåndtering. Amalie er særligt optaget af at skabe resultater gennem partnerskaber og alliancer og gerne med nytænkende idéer til, hvordan dagsordener kan være med til at gøre en forskel i samfundet. Amalie rådgiver derfor ofte i krydsfeltet mellem politik, erhvervsliv og samfund i samarbejde med kunder, der interesserer sig for brede samfundsdagsordener.

Amalie har arbejdet i bureaubranchen det meste af hendes professionelle liv. Før Amalie blev en del af LEAD arbejdede hun i rekrutterings- og kommunikationsbureauet Moment og i netværksklyngen Medicon Valley Alliance. Amalie er uddannet Cand.Comm fra Roskilde Universitetscenter og har derudover læst Organization, Strategy and Leadership på Copenhagen Business School.

Amalie har bl.a. løst opgaver for Nets, Novo Nordisk, Janssen, Trial Nation, Region Hovedstaden og Brøchner Hotels.

Amalie koncentrerer sig bedst med musik i ørerne og så er hun vild med alle former for brætspil. Hun er et relativt stort konkurrencemenneske, men heldigvis er hun en bedre vinder end taber. Og så er der ingen tvivl om at Hanya Yanagiharas “Et lille liv” er den bedste bog Amalie nogensinde har læst.