sigtekorn

Har du lyst til at være en del af et stærkt team hos Lead Agency, et full-service kommunikationsbureau på Nørrebro, hvor vi brænder for det, vi laver og har det sjovt?

Er du en dygtig og ambitiøs regnskabsmedarbejder / Financial Controller, der brænder for at gøre en forskel og have medindflydelse i din hverdag? Motiveres du af stort ansvar, og trives du med både driftsopgaver og udviklingsopgaver? Så er det dig, vi søger.

Du vil blive en nøgleperson, dels som regnskabsansvarlig med hands-on opgaver og som sparringspartner for vores COO og projektledere. Derfor søger vi en regnskabsmedarbejder, der kan drive et fuldt bogholderi, har erfaring med projektøkonomi (gerne fra bureau) og en solid værktøjskasse.

Hvem er du?

Vi forventer, du har relevant uddannelse og erfaring fra en regnskabsafdeling eller revision og meget gerne i en projekt-/timebaseret virksomhed. Du skal være hands-on og trives med driftsopgaver, og samtidigt håber vi, at du kan udfordre og optimere eksisterende arbejdsgange og procedurer.

Afhængig af din profil, kompetencer og ønsker kan stillingen være en fuldtids- eller deltidsstilling, dog ikke under 25 timer per uge.

Du vil få ansvar for;

  • Bogholderi herunder daglig bogføring, fakturering, lønbehandling, indberetninger og refusion, debitoropfølgning, mm.
  • Afstemninger af drift- og balancekonti samt løbende cashflow
  • Måneds- og årsafslutning samt klargøring af materiale til revision
  • Øvrige administrationsopgaver relateret til økonomi og bureaudrift

Herudover vil du i samarbejde med vores COO udarbejde diverse analyser, omkostningskontrol, udviklingsopgaver og meget mere, der bidrager til vores ambitiøse strategi inden for operational & commercial excellence. Du vil også have et tæt samarbejde med bureauets projektledere, der driver projekter og relationerne til vores kunder. Du vil få reference til vores COO og et job med masser af variation i opgaverne og mulighed for at præge din hverdag.

Som person trives du godt i et mindre team med stort ansvar, men hvor alle løfter i flok og vægter et godt samarbejde højt. Vi håber, at du:

  • Har en positiv attitude og tilgang til tingene
  • Har stort engagement og brænder for det, du laver
  • Tager ansvar og sikrer struktur og fremdrift i opgaverne
  • Er nysgerrig og tænker udvikling
  • Deler din viden og er god til at sparre og lære fra dig
  • Kan begå dig på engelsk i skrift og tale

Vi opfordrer alle kvalificerede – uanset alder, køn, seksuel orientering, religion, etnisk baggrund eller handicap – til at søge.

Om Lead Agency

Vi er et bureau med politisk blik, strategisk instinkt og kreativ generøsitet. Vi tror på, at vedkommende kommunikation sker i brudfladerne mellem det lokale og det globale, mellem holdninger og handlinger, og når polarisering mødes med samtale. Hvert Ord Tæller er vores motto. Det betyder, at vi tager vores métier, ordet, alvorligt. Ordets magt kan flytte mennesker, magt og markedsandele. Og ordene skal bruges til at ændre vores samfund til det bedre.

De bedste løsninger og den høje kvalitet opstår i godt selskab. Når nysgerrige og skarpe mennesker samles, og når fagligheden stortrives i kærlige og professionelle rammer.
Du kan finde yderligere informationer på www.leadagency.dk

Ansøgning og kontaktoplysninger

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte COO, Lea Krag Fogh, på 5365 6591 eller .

Send en kort motiveret ansøgning og CV til HR-ansvarlig Anita Baun Hørdum, . Vi holder løbende samtaler, indtil vi har fundet den rigtige kandidat, så tøv ikke med at sende din ansøgning afsted.