Torsten

Kontakt Torsten
+45 51 29 91 08
torsten@leadagency.dk

Torsten Stiig Jansen

Associeret Partner

Torsten har været en del af LEAD siden 2012, og er i dag associeret partner. Han arbejder især med Public Affairs, og har speciale i at hjælpe internationale virksomheder i både Danmark og Arktis. Uanset om det handler om at begå sig på Slotsholmen eller i Nuuk, bidrage til den grønne omstilling eller investere i forskning og lokale arbejdspladser, fungerer Torsten som strategisk rådgiver. Det handler ikke bare om kommunikation, men om at hjælpe aktører med at navigere som en langsigtet og troværdig samfundspartner.

Torsten har en journalistisk baggrund i DR som korrespondent, redaktør, vært og senere som diplomat på den danske ambassade i Washington med ansvar på Public Diplomacy.

Torsten optræder ofte som USA-analytiker i danske medier, og udgav i 2020 bogen: ”SPRÆKKER – om rystelserne i forholdet mellem Danmark og USA” på forlaget Gyldendal. Han sidder i bestyrelsen for Dansk Aktionærforening og i Kvantum Copenhagen. Imens arbejder han på at blive en endnu bedre som rådgiver og bestyrelsesmedlem - på skolebænken hos CBS Executive´s bestyrelsesuddannelse.