Ida

Kontakt Ida
+45 26 36 21 21

Ida Lautrup Nysom

Konsulent

Ida er juniorkonsulent i LEAD og arbejder primært med opgaver inden for strategisk kommunikation, kampagner og PR. Derudover arbejder hun på tværs af flere kommunikationsfaglige discipliner, blandt andet med tekstforfatning, konferenceplanlægning og podcastproduktion. Hun beskæftiger sig især med projekter inden for bæredygtighed, kultur, underholdning og sundhed.

Når Ida ikke er på LEAD-kontoret læser hun på 6. semester af Kommunikationsuddannelsen på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Før Ida kom til LEAD afsluttede hun et semester på Hogeschool Utrecht i Holland, hvor Ida blev skarpere på psykologien i mediebrug, globale kampagner og branding. Ida har tidligere været praktikant hos EIT Climate-KIC, som er EU’s største privat-offentlige partnerskab inden for klima og innovation. Senere arbejdede hun som studentermedhjælper inden for kommunikation hos foreningen BLOXHUB. Ida har en projektlederuddannelse i kulturelle events fra Det Kongelige Teater.

Ida kan ikke gå forbi et museum uden liiige at stikke hovedet ind. Når Ida skal koble af, finder man hende omgivet af garnnøgler og væbnet med sin hæklenål med P8 jazz kørende i baggrunden. Ida tænker bedst når hun går, og derfor brugte hun i 2018 en måned på at gå 750 km af Caminoen i Spanien, hvor hun lærte, hvor mange gode samtaler man kan få, når man ved, at man skal samme vej.