Frederikke

Kontakt Frederikke
+45 51 16 74 96

Frederikke Qvist Matthiesen

Juniorkonsulent

Frederikke er juniorkonsulent i LEAD, hvor hun primært arbejder inden for public affairs på sundhedsområdet. Hun er særligt optaget af at formidle faglig viden i et let tilgængeligt og forståeligt sprog, der kan fastholde og motivere.

Frederikke i gang med kandidatuddannelsen i Folkesundhedsvidenskab på Københavns Universitet, hvorfor hun har et indgående kendskab til sundhedsvæsenets opbygning, sundhedspolitiske udfordringer og folkesygdomme – både nationalt og internationalt. Før Frederikke kom til LEAD, arbejde hun i Sundhedsstyrelsen, hvor hun har varetaget opgaver inden for ulighed i sundhed, forebyggelse og demens. I lyset af COVID-19 har hun siddet i vaccineberedskab og været med til at udvikle borgerrettede kommunikationsindsatser.

I foråret 2021 tilbragte Frederikke et halvt år i Schweiz, hvor hun arbejdede på Danmarks faste FN-mission i Genève. Foruden et kendskab til udenrigstjenesten og multilateralt diplomati, fik Frederikke også afprøvet de fleste ski-, vandre- og racercykelruter i området. Frederikke har desuden en svaghed for Besserwisserne på TV2, flødeboller og masser af italiensk vin.