Lead Agency søger praktikanter inden for PR, branding og strategisk kommunikation til foråret 2024

september 5, 2023

Tænder du på at skabe dialog, der sætter aftryk, udvikle koncepter, strategier og kreativt indhold? Så skal du være en del af Lead Agency.

sigtekorn

Lead Agency er på jagt efter en skarp kommunikationsstrateg (strategisk planner)

juli 11, 2023

Slægtsgården Østergade 3, torsdag den 15. juni kl. 20.00-22.00.

Kan du sætte flueben ved bureauerfaring, brand- og kommunikationsstrategisk rådgivning på seniorniveau – og har du en forkærlighed for at finde ind til lige præcis det, der flytter holdninger og handlinger i feltet mellem politik, kommunikation og kreativitet – så kan det være dig, vi leder efter til vores strategiteam.

Fyraftensøl og velkommen til Folkemødet

maj 10, 2023

Slægtsgården Østergade 3, torsdag den 15. juni kl. 20.00-22.00.

Torsdag den 15. juni skydes Folkemødet i gang, og samme aften samler vi venner af huset i vores hyggelige gårdhave på Slægtsgården, Lead-lejren på Bornholm, til en fyraftensøl eller to.

Bedre holdninger fra morgenstunden

maj 10, 2023

Torsdag, fredag og lørdag kl. 7.30-8.15 i Slægtsgårdens store have, Østergade 3 i Allinge.

Vi tilbyder Morgen Yoga på Folkemødet. Bedre fysisk og politisk holdning fra morgenstunden.

Lead Agency søger public affairs-praktikanter til foråret 2024

marts 1, 2023

Tænder du på at nørde samfundstendenser og dialog på tværs af forskellige interesser – og drømmer du om at skubbe til politiske dagsordener? Så skal du være en del af Lead Agency.

LEAD henter strategisk direktør fra NORD DDB

januar 3, 2023

Michael Kowal er ny strategisk direktør hos LEAD, hvor han skal lede og udbygge den strategiske afdeling og styrke den strategiske rådgivning.

Morgenmøde hos LEAD: Branding og bæredygtighed i life science

oktober 26, 2022

LEAD Agency inviterer til morgenmøde om life science-branchens ansvar, rolle og muligheder inden for bæredygtighed – og om de kommunikative faldgruber man skal undgå, når man kommunikerer om at tage ansvar.

25. Oktober: Valgkampen bag linjerne med Pind og Hækkerup

oktober 14, 2022

FV 2022 – hvad sker der i slutspurten? Hvad sker der i kulisserne lige nu? Hvad er strategierne forpartiernes kampagnemaskiner? Og hvad er scenarierne for dekommende regeringsforhandlinger? De – og mange flere spørgsmål – giver Søren Pind og Nick Hækkerupsvar på til LEAD Lounge tirsdag den 25. oktober 16.30.

Vi har udvidet aktiviteterne til Folkemødet 2023

oktober 3, 2022

Vi fortsætter med MeningsMinisteriet, der har markeret sig som et af de mest populære venues for vigtige debatter. Samtidigt har LEAD overtaget Slægtsgården, som giver mulighed for mange forskellige typer af arrangementer – eks. små og store events, netværk, frokost- og middagsarrangementer og overnatning.

Kom og send Søren Kaster godt og kærligt videre til tredje kapitel

oktober 3, 2022

Efter mere end 40 år i medie- og kommunikationsbranchen har Søren Kaster givet karrierens sidste direktørstafet videre. Nu banker et tredje kapitel på døren. Og det skal fejres!