Konsulent med politisk tæft til public affairs i LEAD

november 10, 2022

Har du erfaring fra det politiske maskinrum? Ved du, hvad der skal til for at sætte en dagsorden? Elsker du at nørde politik, holdninger og tendenser? Så er du måske vores nye kollega i public affairs.

Morgenmøde hos LEAD: Branding og bæredygtighed i life science

oktober 26, 2022

LEAD Agency inviterer til morgenmøde om life science-branchens ansvar, rolle og muligheder inden for bæredygtighed – og om de kommunikative faldgruber man skal undgå, når man kommunikerer om at tage ansvar.

25. Oktober: Valgkampen bag linjerne med Pind og Hækkerup

oktober 14, 2022

FV 2022 – hvad sker der i slutspurten? Hvad sker der i kulisserne lige nu? Hvad er strategierne forpartiernes kampagnemaskiner? Og hvad er scenarierne for dekommende regeringsforhandlinger? De – og mange flere spørgsmål – giver Søren Pind og Nick Hækkerupsvar på til LEAD Lounge tirsdag den 25. oktober 16.30.

Vi har udvidet aktiviteterne til Folkemødet 2023

oktober 3, 2022

Vi fortsætter med MeningsMinisteriet, der har markeret sig som et af de mest populære venues for vigtige debatter. Samtidigt har LEAD overtaget Slægtsgården, som giver mulighed for mange forskellige typer af arrangementer – eks. små og store events, netværk, frokost- og middagsarrangementer og overnatning.

Kom og send Søren Kaster godt og kærligt videre til tredje kapitel

oktober 3, 2022

Efter mere end 40 år i medie- og kommunikationsbranchen har Søren Kaster givet karrierens sidste direktørstafet videre. Nu banker et tredje kapitel på døren. Og det skal fejres!

Er du vores nye piccoline/piccolo?

september 30, 2022

Hvis kreativitet, nysgerrighed og samfundsengagement flyder i dit blod, så siger vi velkommen hjem hos LEAD Agency. Vi søger praktikanter – vil du med på holdet?

Vi søger praktikanter

Praktikanter inden for strategisk kommunikation og public affairs

september 16, 2022

Hvis kreativitet, nysgerrighed og samfundsengagement flyder i dit blod, så siger vi velkommen hjem hos LEAD Agency. Vi søger praktikanter – vil du med på holdet?

LEAD velkommer tre stærke profiler på sundhedsområdet

august 24, 2022

LEAD Agency fortsætter den målrettede satsning på sundhedsområdet med tre stærke profiler, der skal bidrage til at udvikle forretningen på…

Velkommen til Marianne Hjaltelin, vores nye CEO

august 15, 2022

Den 1. september starter Marianne Hjaltelin som LEADs nye CEO og medejer. Søren Kaster forsætter som rådgiver på udvalgte kunder…

LEAD på Folkemødet 2022

juni 18, 2022

Efter aflysning i 2020 og et stærkt begrænset 2021 er Folkemødet tilbage i 2022 i den kendte udgave, hvor op mod 100.000 gæster ventes i Allinge i dagene 16.-19. juni.