Vi fortsætter med MeningsMinisteriet, der har markeret sig som et af de mest populære venues for vigtige debatter. Samtidigt har LEAD overtaget Slægtsgården, som giver mulighed for mange forskellige typer af arrangementer – eks. små og store events, netværk, frokost- og middagsarrangementer og overnatning.

Her kan du læse lidt mere om vores to venues – og hvis I vil være med til at sætte jeres præg på Folkemødet 2023, så kontakt Søren Kaster for at høre nærmere.

Folkemødet-Nyhed4

Meningsministeriet

Også i 2023 vil MeningsMinisteriet være placeret i centrum af Allinge på havnen, hvor bl.a. DR og TV2 også ligger. Her er tæt trafik af både deltagere og arrangører, og scenen egner sig derfor til arrangementer, hvor man gerne vil tiltrække mange mennesker og have opmærksomhed omkring sit brand.

MeningsMinisteriet har været et af de mest efterspurgte venues på Folkemødet siden starten i 2011. Opskriften er velforberedte og skarpvinklede debatter med dygtige ordstyrere og skarpe debattører. I MeningsMinisteriet er der plads til 100 siddende deltagere, og med langborde udenfor teltet er der mulighed for at inddrage endnu flere i arrangementet.

Scenen kan rumme både klassiske paneldebatter, et sofamiljø til interviewsessioner eller omdannes til events og koncerter mm. MeningsMinisteriet har professionel lydmand – og gæsterne bydes på vand og kaffe.

Folkemødet-Nyhed2

Slægtsgården

Som noget nyt har LEAD overtaget Slægtsgården, den gule bindingsværksgård i centrum af Allinge. Slægtsgården ligger 5 minutters gang fra havnen og nogle af Folkemødets største venues. Den er et oplagt sted til små eller store netværksarrangementer, der er trukket lidt tilbage fra menneskestrømmen.

Slægtsgården kan indrettes både til klassiske receptioner, events, fest eller overdækkes til middag ved langborde på den store gulpudsede gårdsplads eller i en af hotellets tilstødende små haver. Slægtsgården byder desuden på overnatnings-muligheder med 25 hyggelige værelser i rolige omgivelser.