LEAD Agency fortsætter den målrettede satsning på sundhedsområdet med tre stærke profiler, der skal bidrage til at udvikle forretningen på sundhedsydelser inden for både Public Affairs, PR, branding og integrerede løsninger. De tre profiler kommer med bred erfaring fra både bureau­ver­denen og medicinalbranchen.

LEAD Agency har over de senere år etableret sig som en af branchens førende bureauer inden for sundhedsområdet. Med ansættelsen af director Peter Stendal, chefrådgiver Stine Grønkjær Hansen og chef­konsulent Sebastian Lynggaard lægger LEAD an til yderligere vækst og forretningsudvikling på et sundhedsområde i markant forandring og med stor efterspørgsel på integrerede løsninger.

Peter Stendal har solid erfaring fra både konsulent- og kundesiden i medicinalbranchen – både i Danmark og udlandet, bl.a. tre år som global kommunikationschef i Tyskland. Som director på sundhedsområdet skal Peter styrke forretningen inden for strategi, corporate kommunikation og PR. Samtidig har Peter stor erfaring inden for Market Access og integrerede kommunikationsløsninger.

Stine Grønkjær Hansen har stor erfaring med sundhed og life science fra sin tid som partner i det tidligere Kaster-Gaardbo. De seneste seks år har hun arbejdet som kommunikationschef i Frankrig med ansvar for 360 graders kommunikation af forskningsprojekter, udvikling af offentlige-private akademiske partner­skaber, stakeholder management og Public Affairs inden for en række områder. Stine skal som chefrådgiver bidrage til at styrke forretningsudviklingen inden for Public Affairs.

Sebastian Lynggaard har en bred erfaring fra både bureauverdenen, medicinalbranchen og som politisk konsulent i en patientforening. Som chefrådgiver skal Sebastian medvirke til at løfte større opgaver samt udvikle forretningen inden for strategi, corporate kommunikation og integrerede kommunikationsløsninger, herunder inden for PR og SoMe.

 

”Peter, Stine og Sebastian har hver især unikke og stærke kompetencer i snitfladen mellem sundhed og forskellige kommunikationsdiscipliner. Sammen med resten af sundhedsteamet i LEAD sikrer det os og vores kunder en stærk platform for yderligere vækst. Med de tre profiler ombord satser vi benhårdt på positionen som branchens førende bureau på sundhedsområdet,”

siger partner Peter Albæk, der sammen med partner Amalie Gaardbo har et fælles ansvar for at udvikle LEADs forretning inden for sundhed.

Med de nye ansættelser har LEAD branchens stærkeste sundhedsteam med 12 konsulenter, rådgivere, chefrådgivere, directors og partnere med en bred vifte af forskellige kompetencer på sundhedsområdet. Og med de nye medarbejdere runder LEAD i september i alt 50 medarbejdere.

”Sundhedsområdet i Danmark og resten af Europa er i rivende udvikling. Branchen står over for store politiske, organisatoriske og ledelsesmæssige forandringer i de kommende år. Det påvirker alle typer af virksomheder og organisationer i sundhedssektoren. Og det kræver nytænkning og integrerede løsninger på tværs af de enkelte kommunikationsdiscipliner. Vi føler os rigtig godt rustet til at bistå eksisterende og nye kunder med den innovation og udvikling, de har brug for,”

slutter Peter Albæk.