Efter aflysning i 2020 og et stærkt begrænset 2021 er Folkemødet tilbage i 2022 i den kendte udgave, hvor op mod 100.000 gæster ventes i Allinge i dagene 16.-19. juni.

Det betyder, at vi igen kan byde velkommen i MeningsMinisteriet med den centrale placering på havnen ved siden af DR.

MeningsMinisteriet

MeningsMinisteriet har været med fra starten i 2011. Hvis teltdugen kunne tale, ville den fortælle om utallige debatter, hvor der er leveret ny viden, blevet diskuteret, grint og ikke mindst skabt nye mulige løsninger på alverdens problemstillinger. Alt sammen efter forudgående grundigt tilrettelagte arrangementer afviklet med professionelle ordstyrere.

Sådan bliver det også i 2022, men vi udvikler hele tiden på formaterne. Blandt mulighederne er både kortere og længere timeslots end de typiske 60 minutter. Du kan booke et slot nu – og du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere.

Events på Folkemødet

Vi hjælper også med at arrangere events, frokoster, middage– både inden- og udendørs rundt omkring i Allinge. Vi kan udvikle ide til et konkret arrangement sammen med jer.

Hvis du vil reservere tid eller vide mere – kontakt Søren Kaster -