Tid: Onsdag den 10. november 2021 kl. 8.00-9.30
Sted: LEAD Agency, Ravnsborg Tværgade 5C, 1. sal, 2200 København N

Kommunalpolitik er på mange måder meget anderledes end landspolitik.
Næsten hver tredje borger stemmer anderledes til kommunal- og regionalvalget end til folketingsvalget, og vi ser, at personer har tendens til at fylde mere end partipolitik og ideologi. Af samme årsag kan enkeltsager stjæle næsten hele dagsordenen, og skandalesager kan vende det lokale politiske landskab på hovedet.

Ritt Bjerregaard udgav i år, på hendes 80 års fødselsdag, sit fjerde erindringsbind ”Ovenpå”. I bogen fortæller hun levende om sin tid som overborgmester i København, og om hvordan det ikke gik helt, som hun havde håbet. Hendes mærkesager om billige boliger, sikrere og mere klimavenlig trafik og bedre integration gik op i bureaukrati og i ævl og kævl partierne imellem. Hun deler også i bogen sin erfaring om det at være kvinde i politik, og om hvad der adskiller mænd og kvinder i magtpositioner.

Vær med til en hyggelig morgen med Ritt, hvor hun deler sit syn på alt dette og måske giver os nogle gode råd til, hvad vi bør lægge vægt på, når vi sætter vores kryds den 16. november.

Vi serverer morgenmad fra kl. 8. Arrangementet slutter 9.30.

Tilmeld dig her