Festival Poster ny dato

Søren Brostrøm // Jeuru // Christina Rosendahl // Katrine K. Pedersen // Freja Kirk // m.fl.

Grundet COVID-19 udviklingen og de gældende restriktioner udskyder vi LEAD Festival til sensommeren. Hold dig opdateret via vores eventliste nederst her på siden og via vores SoMe-platforme. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

LEAD Festival er en kommunikationsfestival med talks, musik, drinks og mad i selskab med mennesker, der søger ny inspiration til, hvordan de kan bruge kommunikation til at skabe positiv forandring. Du skal komme, hvis du som os tror på, at inspiration og gode idéer opstår, når engagerede mennesker samles, og når nysgerrigheden og kommunikationsfagligheden stortrives.

Festivalen afholdes den 9. september 2021 på Pladeværkstedet på Refshaleøen i København. Vi kan rumme max 200 gæster, og vi tager igen forbehold for alle gældende COVID-19 restriktioner og retningslinjer på tidspunktet.

Det er endnu ikke muligt at tilmelde sig. Det er gratis at deltage, men vi tager et no-show gebyr på DKK 600.

Følg med efterhånden som vi offentliggør navne for LEAD Festival 2021.