Lead ydelser

Digital kommunikation og kultur

Play Video

Medier er blevet sociale og fælleskaber digitale. Det er i høj grad den online arena at   vi påvirkes, bevæges og naturligvis også bekræftes.  

Som brand og virksomhed er det et vilkår at kunne operere i digitale miljøer og på sociale medier. Der hvor samtalen allerede er, og hvor et budskab eller en vinkel på en dagsorden kan skabe nye nuancer i debatten.  

Relevant og nærværende på den rette kanal 

Det er fuldstændig afgørende, at man som brand tilbyder noget relevant og nærværende og for Guds skyld ikke spilder brugernes tid. Tiden og opmærksomheden mange bruger på sociale medier skal tages alvorligt, for forventningerne er høje og attention span er knap. Af den grund er der brug for digitale kompetencer, tilstedeværelse i kommentarsporene og nærvær i indholdet på digitale platforme – 

Især hvis du vil se målbar effekt af dine digitale indsatser.  

Indgående forståelse for modtagernes drivkræfter og barrierer, deres verdensbillede, adfærd og hverdag er en væsentlig kilde til at udvikle en strategi, plan eller den helt rigtige contentpakke for jer. I vores kampagner arbejder vi taktisk, datafunderet og konceptuelt med at udvikle digitale kreative løsninger, der kan skabe engagement – hvad enten det er på Instagram, TikTok eller Twitter.  

Vi kender kanalerne og ved, hvor der skal skrues, når indhold skal ud over stepperne og markedsføres til en bestemt målgruppe.  

Men først og fremmest lytter vi – til brugerne og til de tendenser, der nogle gange ændrer spillereglerne helt og gør det der var cool i dag til cringe i morgen.  

Samarbejde om den digitale varetagelse af jeres brand  

Når I arbejder med os, får I en 360 graders partner, der aldrig tænker digitalt indhold som en isoleret ydelse. Vi består af et team med både dygtige taktikere, kreative talenter. Vi er specialister i targeterede kampagner på Facebook. Vi ved, hvordan dit budskab skal se ud på Instagram, og vi kan tænke i tweets eller i personlig branding på LinkedIn. Vi designer og bygger også websites, hvis det er dit behov. 

Vi kan bevæge brugere, flytte adfærd og sælge på sociale medier. Vi hjælper dig med at være til stede på en måde der flytter holdninger, ændre adfærd og skaber engagerende fællesskaber, der styrker jeres brandposition. 

Digitale-Loesninger

Digital kommunikation og kultur

Tilstedeværelsen på sociale medier er et direkte spejl på, hvad en virksomhed står for og repræsenterer.

Nathalie C. Larsen, Digital chef

Alle ydelser