Side til test af layout

Vi bestræber os på at være så bæredygtige, vi overhovedet kan i driften af vores forretning. I 2020 har vi derfor valgt at få analyseret vores samlede forretning og udregnet præcist, hvor meget CO2 vi udleder.

På baggrund af det detaljerede indblik i vores CO2-regnskab har vi udarbejdet en bæredygtighedspolitik for LEAD med realistiske reduktionsmål for 2020 og 2022 og en lang række initiativer, der skal få os i mål (illustreret herunder).

Vi tror på, at solide data og transparente CO2-regnskaber kombineret med høje ambitioner for virksomheders grønne omstilling er vejen til en fremtid, hvor vores klode fortsat er beboelig.

Stor fed underoverskrift

Men hvis vi skal lykkes, så kræver det, at vi som samfund tager klimaforskernes resultater for gode varer, og at vi som virksomheder utrætteligt følger IMF’s og FN’s anerkendte, internationale standarder og guidelines for virksomheders CO2-reduktion.

Vi arbejder fortsat på at blive bedre, og vi bestræber os på at hjælpe alle vores kunder med formidling af deres bæredygtighedsindsatser.

Phasellus elementum mi enim, id laoreet sapien laoreet quis. Ut maximus mauris dolor, sed viverra odio placerat quis. Praesent porttitor venenatis massa, eu sagittis risus vestibulum at.

Proin sagittis enim iaculis sapien consectetur, iaculis lacinia nunc maximus. Sed pharetra aliquet urna. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas.

Praesent in justo vel sapien feugiat ullamcorper. Maecenas sodales vestibulum leo eget sollicitudin. Nullam eu malesuada elit. Sed tempus sem nibh, ac imperdiet libero luctus a.

Roche-square

Aenean accumsan, mi facilisis placerat commodo, diam tortor lacinia dui, ut hendrerit ante nisi pretium lacus.

Quisque eu leo luctus, scelerisque libero in, scelerisque metus. Morbi nec tortor efficitur, auctor justo id, semper quam. In sed purus ut tellus tristique rhoncus ac efficitur neque.

%

Lorem ipsum dolor

%

Praesent quis lobortis risus

%

Mauris laoreet molestie facilisis

The Footprint Firm har hjulpet os med analysen af vores CO2-udledning og udviklingen af en ambitiøs og realistisk strategi. Vi samarbejder med The Footprint Firm om at løse lignende opgaver for vores kunder.