LEAD Festival

D. 22. september 2022 løber LEAD Festival af stablen på Volume i København.

I år har vi fornøjelsen af at præsentere blandt andet: Anna Libak, Prisma, Rikke Viemose, Mekdes, Naima Yasin, Alva, David Trads, Christina Toftegaard Nielsen og Emma Libner!

LEAD Festival er en kommunikationsfestival med talks, musik, drinks og mad i selskab med mennesker, der søger ny inspiration til, hvordan de kan bruge kommunikation til at skabe positiv forandring. Du skal komme, hvis du som os tror på, at inspiration og gode idéer opstår, når engagerede mennesker samles, og når nysgerrigheden og kommunikationsfagligheden stortrives.

Vi har i mange år holdt en årlig fest på kontoret – Klub500. Men pladsen var begrænset, og vi synes, der manglede noget. For selvom Klub500 altid var en fest, så savnede vi det, som det hele handler om: Kommunikation, nysgerrighed og inspiration. 

Derfor har vi med LEAD Festival udviklet vores egen kommunikationsfestival. En aften, hvor vi samler vores kunder, venner og samarbejdspartnere omkring et program af talks og musik. En aften, hvor vi danser og snakker, får lidt godt at spise og drikke – og har tid til at nyde det gode selskab.

Tilmeld dig festivalen via linket herunder
OBS: Det er gratis at deltage – men vi tager et no-show-gebyr på DKK 600.

LEADfestival-Plakat-Horisontal
Lead-Team-crop