LEAD Festival

D. 22. september 2022 løber LEAD Festival af stablen på Volume i København.

Vil du modtage tilmeldingslink som en af de første? Så skriv dig op til vores eventliste herunder og følg med på vores kanaler, hvor vi løbende vil offentliggøre det fulde program for LEAD Festival 2022.

Vi har i mange år holdt en årlig fest på kontoret – Klub500. Men pladsen var begrænset, og vi synes, der manglede noget. For selvom Klub500 altid var en fest, så savnede vi det, som det hele handler om: Kommunikation, nysgerrighed og inspiration. 

Derfor har vi med LEAD Festival udviklet vores egen kommunikationsfestival. En aften, hvor vi samler vores kunder, venner og samarbejdspartnere omkring et program af talks og musik. En aften, hvor vi danser og snakker, får lidt godt at spise og drikke – og har tid til at nyde det gode selskab.

I 2021 blev den første LEAD Festival afholdt på Pladeværkstedet på Refshaleøen. Her kunne vi præsentere: Søren Brostrøm, Lydmor, Christina Rosendahl, Jeuru, Johanna Kinnock, Ivan$ito, Mazen Ismail, Katrine "Loopland" Pedersen, Tahmina Salik, Rasmus Prehn, Marie Louise Toksvig og Kurt Strand. 

LEAD Festivalplakat
Lead-Team-crop