Thit Taaning

Junior Consultant

Thit er Junior Consultant i LEAD, hvor hun sidder som en del af vores PR-team og udover PR også arbejder med kampagner, branding og strategisk kommunikation. Og netop strategi i alle dets elementer er noget, hun brænder for. Det er derfor ingen overraskelse, at ’hvorfor’ er en fast del af hendes ordforråd – uanset opgavens størrelse eller omdrejningspunkt.

Thit er på sit 6. semester af uddannelsen i Kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og er netop vendt hjem efter et halvt år på Hogeschool Utrecht i Holland – med masser af nye erfaringer og hollandsk ost i kufferten. Tidligere har hun også været i New York som en del af kommunikationsteamet på Det Danske Generalkonsulat, hvor hun bl.a. var med til at udvikle og gennemføre en ny kommunikationsstrategi. Foruden det har hun arbejdet med digitalt indhold og fundraising hos udstillingsstedet Deep Forest Art Land, ligesom hun har trykket løs på tasterne som tekstforfatter for et online marketingbureau. 

Hvis du ikke ser hende på kontoret, er Thit ofte at finde krøllet sammen på sofaen med skitsebogen eller strikketøjet, mens TV’et kører i baggrunden. Derudover frekventerer hun hyppigt den lokale kulturscene med museumsbesøg, koncerter og (mere eller mindre planlagte) vandreture.