Stine

Kontakt Stine
+45 92 90 03 53

Stine Grønkjær Hansen

Chief Client Advisor

Stine har boet syv år i Paris, hvor hun har været kommunikationschef hos forskningsorganisationen Institut Louis Bachelier (ILB) og arbejdet med kommunikation, partnerskaber og PA. Hun bruger sin forståelse for stakeholderes behov, mål og kontekster til at udvikle engagerende værktøjer, samarbejder og strategier.

Med hjem til Danmark tager hun erfaringer skabt i samarbejde mellem offentlige, private og akademiske aktører såsom banker, ministerielle enheder og universiteter. I Paris har hun haft ansvaret for engagement af ILB-netværket og kommunikation af dets partnerskabsdrevne forskningsprojekter via videnskabelige konferencer, events, kampagner, publikationer, ekstern corporate communication og intern ledelseskommunikation. Det forskningsmæssige fokus har været på fire samfundsmæssige transitioner; green and sustainable, digital, demografisk og finansiel. Til ILB netværket har hun blandt andet udviklet mærkerne Louis Bachelier Fellows, ILB Brief, ILB Research InSight, Women@ILB, Women in Science og Financial Centre index projektet OFEX.

Inden hun blev dansk-parisienne, var Stine partner i det tidligere Kaster-Gaardbo, hvor hun arbejdede med strategi og ledelselseskommunikation bl.a. i medicinalindustrien. Stine var også en drivende kraft i udviklingen af Meningsministeriet på Folkemødet.

Hun er en midtjyde med uddannelse i Film- og Medievidenskab fra Københavns Universitet suppleret med uddannelsesforløb fra London Business School, CBS Executive education, Danmarks Journalisthøjskole og Copenhagen Coaching Center.

Hendes professionelle arbejdsliv startede med mediepolitik på Christiansborg.

Stine har det som en fisk i vandet ca. 15 meter under havets overflade. Ud over at dykke, er hun stærkt begejstret for tennis og er med på at løbe et halvmaraton, hvis der altså er en t-shirt og en medalje at vinde.