Sofie

Kontakt Sofie
+45 29 90 75 37
hoj@leadagency.dk

Sofie Rebecca Høj

Konsulent

Som konsulent i LEAD arbejder Sofie særligt med strategi og branding – hendes favoritområder, fordi kreativitet møder strategisk tænkning. Sofie er optaget af at sætte ambitiøse mål sammen med kunderne og rykke på projekter, der har en positiv effekt på vores fælles samfund. Hun er udstyret med et struktureret overblik, et solidt blik for klar formidling og en veludviklet pen.

Sofie er cand.merc. i erhvervsøkonomi og kommunikation fra CBS. En uddannelse, der har styrket hendes kommunikationsstrategiske tankegang og forståelsen for den samfundsmæssige kontekst, enhver organisation indgår i. Desuden har Sofie både boet i Malaysia og Mexico gennem sin studietid, hvor hun både lærte at spise og danse salsa. Nu overvejer hun hvilket land, hun skal flytte til næste gang – Malawi, Marokko eller måske Myanmar? Sofie er professionelt opvokset på bureau, og hun vidste, at det skulle være LEAD fra første møde. Heldigvis var det gengældt, og nu har de slået pjalterne sammen i mere end tre år.

Siden hun var lille, har Sofie foretrukket bøgerne over tv-serierne. Med tiden er hun blevet glad for at diskutere dem over en kold øl – derfor har hun startet en bogklub, hvor hun mødes med fellow bogorme. Og hvis der er et dansegulv, så er Sofie med garanti den første, der indtager det.