Sofie Rebecca Høj

Chief Client Advisor

Sofie har en bred kommunikationsfaglig profil med mere end syv års erfaring inden for de forskellige grene af strategisk kommunikation. Det gælder både udvikling af brandplatforme, kommunikationsstrategier, kampagner, håndtering af krisesager, PR-indsatser og opbygning af Public Affairs-alliancer. Hun er stærk, når udfordringen er kompleks, og når der er holdninger, der skal flyttes og adfærd, der skal ændres.

Sofie er optaget af at sætte ambitiøse mål sammen med kunderne og rykke på projekter, der har en positiv effekt på vores fælles samfund. Hun er udstyret med et struktureret overblik, et solidt blik for klar formidling og en veludviklet pen.

I vinteren 2022 deltog Sofie i verdensmesterskaberne i PR: Next Generation PR World Cup. En intens konkurrence, der strakte sig over tre døgn. Verdensmesterskaberne bliver årligt arrangeret af brancheorganisationen ICCO, der repræsenterer mere end 3000 PR bureauer. Sammen med makkeren Morten Haldrup vandt parret guld – og de to kan nu kalde sig selv verdensmestre i PR.

Sofie er uddannet cand.merc.(kom) fra CBS – en uddannelse, der kobler erhvervsøkonomi og kommunikation. Gennem sin studietid har Sofie både boet i Malaysia og Mexico, hvor hun både lærte at spise og danse salsa. Nu overvejer hun hvilket land, hun skal flytte til næste gang – Malawi, Marokko eller måske Myanmar?

Siden hun var lille, har Sofie foretrukket bøgerne over tv-serierne. Med tiden er hun blevet glad for at diskutere dem over en kold øl – derfor har hun startet en bogklub, hvor hun mødes med fellow bogorme. Og hvis der er et dansegulv, så er Sofie med garanti den første, der indtager det.