20210817 - Lead Agency3361 WEBRES 2_kvadrat

Kontakt Sofie
+45 29 90 75 37

Sofie Rebecca Høj

Chief Client Advisor

Som Chief Client Advisor i LEAD arbejder Sofie særligt med strategi og branding – hendes favoritområder, fordi kreativitet møder strategisk tænkning. Sofie er optaget af at sætte ambitiøse mål sammen med kunderne og rykke på projekter, der har en positiv effekt på vores fælles samfund. Hun er udstyret med et struktureret overblik, et solidt blik for klar formidling og en veludviklet pen.

Sofie har en bred kommunikationsfaglig profil med mere end seks års erfaring inden for de forskellige grene af strategisk kommunikation. Det gælder både strategiudvikling, kampagneplanlægning, udvikling af kreative koncepter og arbejdet med strategiske partnerskaber. Hun er stærk, når udfordringen er kompleks, og når der er holdninger, der skal flyttes og adfærd, der skal ændres. 

Sofie er uddannet cand.merc.(kom) fra CBS – en uddannelse, der kobler erhvervsøkonomi og kommunikation. Gennem sin studietid har Sofie både boet i Malaysia og Mexico, hvor hun både lærte at spise og danse salsa. Nu overvejer hun hvilket land, hun skal flytte til næste gang – Malawi, Marokko eller måske Myanmar? 

Siden hun var lille, har Sofie foretrukket bøgerne over tv-serierne. Med tiden er hun blevet glad for at diskutere dem over en kold øl – derfor har hun startet en bogklub, hvor hun mødes med fellow bogorme. Og hvis der er et dansegulv, så er Sofie med garanti den første, der indtager det.