Sofie Helving

Kontakt Sofie
+45 31 65 69 19

Sofie Helving

Juniorkonsulent

Sofie er juniorkonsulent i LEAD og arbejder hovedsageligt med public affairs. Hun interesserer sig for, hvordan politiske organisationer fungerer, og hvordan dagsordener påvirkes. Sofie er optaget af, hvordan politisk kommunikation kan skabe dialog, samfundsudvikling og værdifuld sammenhæng mellem forskellige arenaer og aktører i samfundet.

Sofie er i gang med en kandidat i Statskundskab på Københavns Universitet. Som en del af sin uddannelse har hun blandt andet læst et semester på University of Sydney og taget en specialisering i organisation og ledelse. Hun har undervist i offentlig forvaltning på Institut for Statskundskab og har en stor viden om forvaltningens placering og indflydelse i det politiske system. Sofie har desuden erfaring fra Institut for Menneskerettigheder og Kommunernes Landsforening, hvor hun har arbejdet med social- og sundhedsområdet og fået solidt kendskab til samspillet mellem politiske beslutningstagere, myndigheder og interessegrupper.

Når Sofie ikke er i LEAD, kaster hun sig ofte ud i nye sportsgrene, og er vild med alt lige fra klatring og yoga til boksning og mountainbike. Derudover er hun udpræget rejseentusiast og drømmer altid om den næste store tur ud i verden.