Sofie Helving

Kontakt Sofie
+45 31 65 69 19

Sofie Helving

Konsulent

Sofie er konsulent i LEAD og arbejder hovedsageligt med public affairs. Hun interesserer sig for, hvordan politiske organisationer fungerer, og hvordan dagsordener påvirkes. Sofie er optaget af, hvordan politisk kommunikation kan skabe dialog, samfundsudvikling og værdifuld sammenhæng mellem forskellige arenaer og aktører i samfundet.

Sofie er kandidat i Statskundskab fra Københavns Universitet med speciale i organisation og ledelse. I løbet af uddannelsen har hun undervist i offentlig forvaltning på Institut for Statskundskab og læst et semester på University of Sydney. Med erfaring fra Institut for Menneskerettigheder og Kommunernes Landsforening har hun desuden et stort kendskab til samspillet mellem beslutningstagere, myndigheder og interessegrupper i det politiske system.

Når Sofie ikke er i LEAD, kaster hun sig ofte ud i nye sportsgrene og er vild med alt lige fra klatring og yoga til mountainbike og badminton. Derudover er hun udpræget rejseentusiast og drømmer altid om den næste store tur ud i verden.