Søren Kaster

Founder & Folkemødet

Søren har 1. september 2022 videregivet posten som CEO til Marianne Hjaltelin. Søren fortsætter som partner året ud og vil også fortsætte som trusted advisor for en række virksomheder. Søren vil også stå for Folkemødet 2023.

Søren er uddannet journalist og har suppleret bl.a. med et ophold på Harvard Business School i ledelse. Søren har en fortid som vært på bl.a. P4, P3, Tv-Avisen, TVA Søndag, Uopklaret og Go’ Morgen Danmark, hvor han også i en periode fungerede som redaktionschef. Mange vil også huske Søren som vært på Jeopardy.

Søren har bl.a. løst opgaver for Kirkbi, TryghedsGruppen, Jakobsens A/S, Henning Larsen Architects, 3F og Dansk Erhverv.

Søren er nyhedsjunkie – og dagen starter derfor med et overblik.  En daglig motivation for Søren er at se talenter blomstre – og at skabe tætte relationer til kunder, der står med forretningskritiske udfordringer. Han er far, pap/bonusfar, morfar og farfar – og holder sig i form bl.a. ved hjælp af tennis og padle. Og så er han ret vild med quizzer og Grækenland.