Søren Kaster

Kontakt Søren
+45 20 22 21 71
kaster@leadagency.dk

Søren Kaster

Partner & Adm direktør

Som CEO i LEAD står Søren i spidsen for de otte partnere og den daglige ledelse. Derudover arbejder Søren som trusted advisor for en række virksomheder og har speciale i krisekommunikation, budskabs- og medietræning og branding af CEO’s, ligesom Søren er stærkt engageret i Folkemødet, der er en af årets store opgaver i LEAD.

Søren er uddannet journalist og har suppleret bl.a. med et ophold på Harvard Business School i ledelse. Søren har en fortid som vært på bl.a. P4, P3, Tv-Avisen, TVA Søndag, Uopklaret og Go’ Morgen Danmark, hvor han også i en periode fungerede som redaktionschef. Mange vil også huske Søren som vært på Jeopardy.

Søren har bl.a. løst opgaver for Kirkbi, TryghedsGruppen, Jakobsens A/S, Henning Larsen Architects, 3F og Dansk Erhverv.

Søren er nyhedsjunkie - og dagen starter med et overblik på den front, gerne suppleret med en kop kaffe og et kig ud over Øresund. En daglig motivation for Søren er at se talenter blomstre - og at skabe tætte relationer til kunder, der står med forretningskritiske udfordringer.  Han er far, papfar, morfar og farfar - og holder sig i form ved hjælp af hans træner Leon og tennis. Og så er han ret vild med quizzer og Grækenland.