Simone

Kontakt Simone
+45 20771079

Simone Martinussen

Juniorkonsulent

Simone er Juniorkonsulent i LEAD, hvor hun primært arbejder med PR, intern kommunikation og bæredygtighedskommunikation. Hendes daglige opgaver består blandt andet i PR-udgivelser, ideudvikling og branding på tværs af fagområder.

Når Simone ikke sidder på LEAD’s kontor, er hun at finde på DMJX, hvor hun studerer Kommunikation på 3. semester. Hun har tidligere læst Humanistisk-Teknologisk Bachelor på RUC, hvor hun stiftede bekendtskab med adfærdsdesign, forandringsprocesser og analyse af komplekse designproblemer. Hun har tidligere arbejdet frivilligt i organisationen Blossom, som hjælper udsatte kvinder i hele verden. Her arbejdede hun primært med SoMe, og var med til at udforme deres visuelle udtryk på deres platforme.

Det bedste Simone ved er at strikke, bage (læs: spise) surdejsboller og gå på loppejagt – og gerne i den rækkefølge. Intet slår et godt loppefund på en grå søndag, eller et gør-det-selv-projekt, som formentlig altid vil være en ongoing business. Hun er helt pjattet med mad, og bruger alt, der er tilbage på kontoen fra loppejagten på at spise god mad.