Signe

Kontakt Signe
+45 30 11 63 60
signe.kj@leadagency.dk

Signe Vind Krogh Jensen

Juniorkonsulent

Signe er juniorkonsulent i LEAD og arbejder med PR og strategisk kommunikation. Hun har en bred kommunikationsfaglig baggrund og arbejder på projekter for både nationale og internationale kunder. Signe bliver motiveret af det gode budskab og brænder for at finde kommunikative løsninger, der for alvor rykker noget i den virkelige verden.

Signe studerer kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har tidligere gået på Hadsten Højskole, hvor hun dykkede ned i journalistikken. Hun har desuden arbejdet med digital kommunikation på Kvindemuseet, hvor hun havde ansvar for museets sociale medier, hjemmeside og nyhedsbreve. Alt sammen med fokus på at skabe samtaler om kønnets betydning i samfundet. Signe er desuden engageret i politiske dagsordener og har stor erfaring med politisk kampagnearbejde for Radikale Venstre.

Signes interesser spænder bredt, og hun bl.a. har været spejder, fotograferet og lavet keramik. Signe elsker en god diskussion - især hvis den handler om ligestilling eller værdipolitik. Desuden elsker hun livet på festival, blomstrede kjoler og oliven – især de grønne.