SebastianPraktik

Kontakt Sebastian
+45 29 71 53 52

Sebastian Hartelius Lopez

Juniorkonsulent

Sebastian er Junior Konsulent hos LEAD, hvor han arbejder med opgaver indenfor strategisk kommunikation, copywriting og kreativ konceptudvikling. Han går på 6. semester af Kommunikationsuddannelsen på Danmarks Medie – og Journalisthøjskole.

Lang tid før, Sebastian blev ansat i LEAD, opbyggede han en interesse for at skabe kampagnefilm, men fik sidenhen øjnene op for at man med kommunikationsfaget kunne arbejde med både det kreative og analytiske, der ligger forud for at påvirke menneskers følelser og adfærd. Derfor søgte han ind på Medie – og Journalisthøjskolen, hvor han har opbygget en faglighed, han har brugt til at lave copywriting og PR for et produktionsselskab, mens han også har stået i spidsen for en kommunikationsindsats, der skulle få flere unge til at stemme til kommunalvalget i 2021. Sebastian har også været hos mediet Heartbeats, hvor han blandt andet udviklede podcastkoncepter og var redaktør på det prisvindende program ’Rejsen med Drux’.

Når sæsonen er i gang, spiller Sebastian fodbold for Vanløses divisionsfodboldhold. Når han ikke er på grønsværen, er han at finde på en salsabar med hans far og hans cubanske venner. Er han heller ikke dér, kan du finde ham et andet sted i byen – enten i rollen som lillebror, storebror eller onkel.