Sarah

Kontakt Sarah
+45 22 33 82 30
sarah@leadagency.dk

Sarah Wind Christiansen

Konsulent

Sarah går på arbejde for at flytte holdninger, ændre adfærd og engagere medier og målgrupper på tværs af platforme. Hun er konsulent i LEAD og arbejder med både kampagner, strategisk PR og sociale medier. Derfor bevæger hun sig dagligt i krydsfeltet mellem strategisk tænkning, kreativ konceptudvikling og målrettet eksekvering og annoncering. Sarah er med på opgaver fra strategien udtænkes til budskaber, temaer og indhold udvikles og udrulles. Hun medvirker til kommunikation, der sætter dagsordener og opbygger fællesskaber, der sætter aftryk.

Sarah er cand.mag i Visuel Kultur fra Københavns Universitet og BA i International Business Communication fra SDU. Hun har en baggrund i PR og kommunikation fra Geelmuyden Kiese og erfaring med de trends og tendenser, der former fremtiden fra hendes tidligere arbejde hos Instituttet for Fremtidsforskning. Derudover er hun en dygtig skribent med journalistisk erfaring som freelance- og klummeskribent for både Elektronista og SCENARIO Magazine.

Man kan ikke se det på hende, men Sarah er sønderjyden i LEAD. Hun bor på husbåd i Sydhavnen. Og når hun ikke forsøger sig som langsomt upcoming vinterbader, er hun særligt optaget af, hvordan forholdet mellem mennesker og (sex)robotter udvikler sig i takt med at teknologien bliver mere avanceret. Det har hun skrevet et helt speciale om. Derudover har hun løbet to halvmaratons og gået Hærvejen i støvler fra Acne Studios.