Sandra

Kontakt Sandra
+45 53565161

Sandra Meersohn Meinecke

Journalist og rådgiver

Sandra er journalist og rådgiver hos LEAD. Hun producerer podcast, udvikler grundfortællinger og kommunikationsstrategier og rådgiver kunder indenfor PR, så deres budskab lander i medierne på den helt rigtige måde og skaber positiv forandring og debat.

Sandra er uddannet fra Danmarks Medie- og journalisthøjskole og Dagbladet Politiken. Hun har en baggrund som nyhedsjournalist fra flere landsdækkende medier og formidler derfor hurtigt og grundigt den gode historie i både tekst, lyd og video – og kender journalisternes arbejdsgange indgående. Sandra har breaket valgresultater og terrorangreb som journalist i DR Nyheder. Og som reporter har hun lavet radio fra fængsler i Grønland og flygtningelejre i Irak.

Klima og bæredygtighed er emner, Sandra har beskæftiget sig rigtig meget med. Både som skrivende journalist, men også når hun har holdt oplæg og workshops om SDG’erne, været klimaambassadør, lavet undervisningsmateriale om klimaforandringer og studeret forvaltning af naturressourcer.

Sandra er meget optaget af samfundet, kultur og politik – og følger intenst nyhedsstrømmen døgnet rundt på podcast, print, TV og Twitter. Ferier og fridage går med familien, fortovscafeer og på badebroen ved sommerhuset.