Rose

Kontakt Rose
+45 28 76 49 64

Rose Olivia Runstedt Klausen

Konsulent

Rose er konsulent i LEAD og rådgiver primært om PR, strategisk kommunikation og indhold til sociale medier. Rose har særligt fokus på livsstil og stræber til dagligt efter at udfordre traditionelle kommunikationsindsatser med kreative koncepter og influencer samarbejder, der skaber resultater for kunderne og lever længe hos målgruppen. Hendes spidskompetence og drive bunder i en konstant nysgerrighed om de nyeste trends og kulturelle strømninger, både i den fysiske såvel som den digitale verden.

Rose er uddannet i Kommunikation fra Danmarks Medie- & Journalisthøjskole, og har en baggrund fra design- og livsstilsbranchen hos bl.a. PR-bureauet Devote Agency, Trendsales samt designmessen FindersKeepers. Hun har derudover dedikeret et halvt år til at gøre sig klog på tværmedial formidling, art direction og lydformatet på Auckland University Of Technology. Et halvt år hvor hun desuden udlevede hendes drøm om at kombinere en travl hverdag med ’the simple life’.

Rose beskriver sig selv som en sand jæger, der siden Nokia 3310 og sociale mediers spæde tid har jaget content, der rykker. En jagt der yderligere spænder fra svampejagt i de svenske skove til loppefund i det københavnske. Fælles for jagten er, at hendes kurv altid fyldes med ting, der inspirerer og giver hende energi.