Rose Olivia Runstedt Klausen

Chief Advisor

Rose er Advisor i Lead Agency og arbejder i krydsfeltet mellem PR, strategisk kommunikation og branding. I rollen er hun specialiseret indenfor PR og kreativ aktivering på tværs af medieplatforme. De daglige opgaver består bl.a. af rådgivning, projektledelse og planlægning af komplekse kommunikationsprocesser og presseudgivelser – indsatser, der altid tager afsæt i et strategisk fundament og en dyb medieforståelse.

Rose er drevet af at fange og formidle historier, som kan skubbe til dagsordener, der gør en forskel – for virksomheden, mennesker og for kloden. Hun har en dybdegående indsigt i de kulturelle strømninger, både i den fysiske såvel som den digitale verden og en særlig passion for projekter, der berører kultur, underholdning og livsstil.

Rose er uddannet fra Kommunikationsuddannelsen på Danmarks Medie- & Journalisthøjskole, hvor hun undervejs også tog et halv år på Auckland University Of Technology. Rose har erfaring fra begge sider af bordet, og har inden Lead arbejdet med pressehåndtering og kommunikation for en række danske og internationale virksomheder indenfor kunst, design og kultur – herunder bl.a. PR-bureauet, Devote Agency, Trendsales og Skandinaviens største designmesse, FindersKeepers.

Når Rose ikke er til at finde hos Lead, bruger hun timevis på at jage genbrugsfund i København og omegn – eller selvfølgelig på et af de svenske ‘loppisser’. At Rose elsker Sverige er nemlig ingen hemmelighed. Ud over hendes svenske familierødder, er hendes største projekt for tiden at renovere hendes morfars gamle Ødegård i Skåne – et projekt, der vist aldrig helt tager slut. Og det er lige som det skal være.