Peter Stendal

Client Director

Peter er specialiseret i corporate communication og arbejder på tværs af brancher, men med særligt fokus på life science sektoren. Han hjælper sine kunder med at skabe legitimitet og maksimere værdien af deres brand, omdømme og produkter. Han holder af at arbejde i den komplekse virkelighed af interessenter, dagsordner og stram regulering. Produkt PR, market access og kommunikationsstrategi er discipliner, som ligger hjertet nær. Han tror på åbenhed og compliance som grundlag for alle opgaveløsninger og tager altid gerne en diskussion om, hvordan vores sundhedssystem er indrettet og kan forbedres.

Peter har tidligere arbejdet for den tyske medicinalvirksomhed Boehringer Ingelheim som kommunikationschef for Norden og som Global Head i hovedkontoret ved Frankfurt. Han har været tilknyttet flere bureauer igennem tiden, ligesom han engang var med til at bygge bedre byer og samfund som PR- og brandingchef i arkitektvirksomheden Gottlieb Paludan Architects. Peter er uddannet cand.mag. i dansk og filosofi fra Københavns Universitet med yderligere kurser ved CBS og University of Oregon, sidstnævnte på et Fulbright scholarship. Han har endvidere en diplomuddannelse i Medical Market Access fra Lægemiddelindustriforeningen.

Peter elsker alt på to hjul og bruger en pæn del af sin fritid og lommepenge på cykler. Om det er mtb-spor, skoveje eller landeveje i Alperne, der skal betvinges, så er Peter klar til en udfordring, klædt i lycra og med kæden smurt. Når hovedet skal hvile, holder Peter af at læse. Engang brugte han fire måneder på at læse Koranen, og det var det værd, men ellers er det mest skønlitteratur og internationale nyhedsmagasiner, der får en plads på natbordet.