Niels

Kontakt Niels
+45 51 89 26 09

Niels Fibæk Bertel

Chefrådgiver

Niels rådgiver indenfor public affairs og udvikler sundhedsrelaterede projekter i spændingsfeltet mellem key opinion leaders, industri, kommuner og klinikken. Han har trådt sine rådgiversko på den smalle sti mellem sundhedsfaglige NGOer og medicoindustrien, og ved derfor, hvordan der sikres etisk og effektiv adgang til KOLs, HCPs og det politiske niveau.

Niels er cand.mag. i Kommunikation og Medievidenskab fra Aarhus Universitet.

Inden Niels blev lukket ind i folden hos LEAD, har arbejdet med sundhed og life science fyldt i mere end ti år. Han har fokuseret på udvikling af projekter, publikationer og konferencer samt strategisk rådgivning af organisationer og virksomheder inden for life science, medicinal- og medical device-området i både ind- og udland.

Niels har bl.a. løst opgaver for World Health Organization, British Society for Antimicrobial Chemotherapy, Coloplast, Janssen, Novozymes og Chr Hansen.

I et tidligere liv var Niels trommeslager i et indierock-band, men nu er trommestikkerne byttet ud med fiskestang og brede vidder, når der skal tankes op mentalt. Lystfiskeriet bringer både naturoplevelser, venskaber, et uudtømmeligt grej-potentiale og muligheden for en drabelig fight. Derfor jagter han drømmen om den store havørred, så ofte han kan.