Naim

Kontakt Naim
+45 53 70 81 97

Naim Abedval

Juniorkonsulent

Naim er kreativ juniorkonsulent og arbejder i spændingsfeltet mellem konceptudvikling og visuel kommunikation. Han specialiserer sig i udviklingen af kommercielle idéer og budskaber til bestemte målgrupper via en bred vifte af forskellige medier, der er relevante i forhold til afsender, budskab og modtager.

Med udgangspunkt i problemidentificering og menneskelige indsigter, arbejder Naim målrettet med at udvikle kampagner, der bærer på relevans og aktualitet.

Naim mener, at forudsætningen for en sund, kreativ proces er evnen til at få mange idéer – men også villigheden til at smide rigtig mange af dem ud igen. Med afsæt i denne fremgangsmåde, har han tilegnet sig en række priser og udmærkelser fra bl.a. Creative Circle og Young Glory.

Når Naim ikke er på LEAD, sidder han på DMJX, hvor han studerer Kreativ Kommunikation. I sin fritid finder man ham dog som oftest indlejret i sit musikstudie på Blegdamsvej, hvor han har plads til at dyrke sin passion. Her producerer han og skriver sange i samarbejde med et bredt netværk af Københavnske kunstnere og musikere.