Marcus Melo

Kontakt Marcus
+45 42 66 17 04

Marcus Melo

Designer og brandkonsulent

Marcus er grafisk designer og arbejder primært med LEADs eget brand, hvor han sørger for, at vi viser os fra vores bedste side udadtil. Til dette anvender Marcus en værktøjskasse der indebærer grafik, illustration og motion graphics til at udvikle LEADs visuelle udtryk, så det rummer og afspejler både de kreative og faglige kompetencer, der ligger bag projekterne. Marcus arbejder i spændet mellem det kunstneriske og strategiske, og tilstræber sig at skabe design, der er både smukt og funktionelt.

Marcus er uddannet med en Bachelor fra Det Kongelige Akademis designskole, hvor han studerede visuel kommunikation, og fordybede sig i designverdenens forskellige afkroge med et fokus på branding og illustration. Gennem sin uddannelsesrejse har Marcus fulgt sin nysgerrighed ud i verden med udvekslingsophold på Konkuk University i Seoul, og praktikophold i Portland og Montevideo.

Man finder oftest Marcus med en blyant i hånden og med høj musik i hovedtelefonerne. Marcus elsker at eksperimentere med forskellige medier, og har ofte mange projekter i gang på samme tid, såsom at synge i Indie Rock duoen Alva, lave tegneserier, og være medlem af den satiriske rapgruppe Ægte, der netop har fejret 10 års jubilæum. Desuden er Marcus certificeret musiknørd, der kan fortælle dig navnet på bassisten i alle indie bands, og rappe med på hele Kanye Wests diskografi.