Mads

Kontakt Mads
+45 42 50 23 74

Mads Klintebjerg Ejdrup

Juniorkonsulent

Mads er juniorkonsulent hos LEAD Agency, hvor han arbejder med opgaver indenfor PR, kampagner, branding og strategisk kommunikation. Samtidigt læser han en professionsbachelor i kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, hvor han går på 6. semester. For Mads handler al god kommunikation om en god vinkel. Uanset om det drejer sig om PR eller en kampagne, så skal dit indhold gøres vigtigt og relevant for din målgruppe – og netop det er indbegrebet af en god vinkel.

Inden sin ansættelse hos LEAD Agency har han arbejdet for musikselskabet W.A.S. Entertainment, hvor han var en del af PR- og kommunikationsteamet. Her arbejdede han hovedsageligt med at udarbejde pressemateriale på vegne af artister og herefter pitche det ind til forskellige medier. Derudover stod han for den daglige drift af selskabets sociale medier.

I weekenden elsker Mads at tage ud og se fodbold, hvor Superligaens resultater godt kan have indflydelse på humøret i den kommende uge. Derudover fylder musik meget i Mads’ liv, hvor han særligt har en forkærlighed for hiphop. Omend det er noget old school Biggie Smalls eller det nyeste nummer med Drake, så skal det nok finde sin vej til Mads’ playliste.