Mads Hvid

Chief Advisor Public Affairs

Mads rådgiver om public affairs og politisk interessevaretagelse og har solid erfaring med at skabe forandringer og sætte dagsordener i et turbulent politisk landskab.  Mads går til public affairs som et felt der ikke kun handler om møder på Slotsholmen, men som i lige så høj grad har fokus på at skabe forandring langt fra de bonede gulve, og ikke mindst om at bygge alliancer på tværs af sektorer og traditionelle politiske skel.  Samtidig er han en politisk nørd, som godt kan lide at grave sig ned i beslutningsprocesserne på både Christiansborg, rådhusene og i Europa-Parlament.

Efter en årrække i Bruxelles, hvor Mads arbejdede på henholdsvis bureau med danske og internationale kunder, i Europa-Parlamentet og i en europæisk interesseorganisation, vendte han tilbage til Danmark, først som politisk rådgiver i LGBT+ Danmark og siden som public affairs konsulent i Forbrugerrådet Tænk.

Mads har en bachelor i Kommunikation og internationale studier fra Roskilde Universitet og det meste af en kandidat i Politisk kommunikation og Ledelse fra Copenhagen Business School.

Når Mads ikke arbejder med politik hos Lead Agency, så kan han ikke helt lade være med også at gøre det lidt ved siden af. Blandt andet nørder han europapolitik som næstforperson i en lille NGO og så har han et efterhånden absurd højt forbrug af podcasts om britisk politik, som er en uudtømmelig kilde til fascination og drama.