Luna Andrea Paltorp

Junior Consultant

Luna er junior konsulent i Lead Agency, hvor hun primært arbejder med opgaver indenfor Public Affairs området. Luna er især optaget af at omsætte kompliceret viden til enkle og velformulerede budskaber, hvilket hun har en hel del erfaring med fra sin tid som assisterende debatredaktør på Politiken.

Ved siden af sin ansættelse i LEAD er Luna statskundskabsstuderende på Københavns universitet.

Hun har en særlig forkærlighed for den støvede filosofiske disciplin af politologien og har af den grund skrevet mange lange argumentationsopgaver om alt fra retfærdighedsbegreber til etisk klimapolitik. Så står du en dag og mangler et foucauldiansk forsvar for kønskvoter, eller er du blevet lidt lun på Kant, så tøv endelig ikke med at tage fat i Luna. Er du derimod interesseret i mikroøkonomiske processer eller vildt begejstret for qi i anden test, er det nok en anden, du skal henvende dig til.

Luna bor bogstaveligt talt en spytklat fra LEAD og opholder sig derfor utroligt meget på indre Nørrebro. Hun er tredjegenerations københavner men prøver som så mange andre wannabe naturtyper at kompenserer for sit byrotteimage med vandreture rundt i landet. Hun øver sig ihærdigt på Danmarks geografi men har dog skræmmende langt igen, før hun kan placere byer i Jylland uden at gøre sig selv til grin. Til gengæld kender hun alle Nørrebros hemmelige baggårdsrestauranter og de hurtigste cykelruter derhen.