Lise

Kontakt Lise
+45 40 59 27 86

Lise Helweg-Larsen

Juniorkonsulent

Lise er juniorkonsulent i LEAD og arbejder primært med målgruppeanalyser, adfærdsdesign, forbrugerværdier, branding og teknologi. Hun mener at god kommunikation altid tager afsæt i en dyb forståelse af menneskelig kultur, adfærd og relationer.

Lise er i gang med en kandidat i Applied Cultural Analysis på Københavns Universitet, hvor hun kombinerer praktiske projekter for offentlige og private kunder med forskningsbaseret viden. Dertil har hun en bachelor i teknoantropologi fra Aalborg Universitet i København og en stor interesse for relationen mellem mennesker og teknologi. Før Lise kom til LEAD, arbejdede hun som juniorkonsulent hos konsulentvirksomheden Maple, hvor hun brugte kvalitative metoder til at undersøge og forstå, hvordan man skaber vedvarende forandring, løsninger og produkter med mennesket i centrum. Inden da arbejdede hun med kommunikation, videoproduktion og sociale medier som studentermedhjælper i Mary Fonden.

Efter at have færdiggjort sin bachelor holdt Lise en pause fra studiet og tog til Paris, hvor hun lærte fransk på Sorbonne og arbejdede på en vinbar. Her fik hun en forkærlighed fransk mad, vin og lange frokostpauser. Hjemme i København finder man også ofte Lise på restaurant, hvor hun enten står bag baren eller sidder i den. Hvis man mangler et godt sted at spise, har Lise altid en anbefaling og en røverhistorie om, hvad der foregår i køkkenet.